Guys, trebuie sa vedeti asta. Trust me B-)
http://www.youtube.com/watch?v=kRer2fQLqrc
Guys, trebuie sa vedeti asta. Trust me B-)
http://www.youtube.com/watch?v=kRer2fQLqrc
vreau sa imi cumpar mw3 sau battlefield 3 sau poate altele au ceea ce caut
shooter pe ps3,online in 2 de pe aceeasi consola,splitscreen precum gears 3
nu vad unde am gresit,hai explica-mi
prima este o propozitie corecta,iar a 2 a linie este o insiruire de cerinte
nu m-ai ajutat deloc ca nu stii sa citesti cerintele
am si un xbox360 cu custom firmware pe langa ps3,am jucat mw3 si stiu ca are splitscreen offline
ma intereseaza online-ul cum este,sa stiu care joc se merita sa-l cumpar.am 2 controllere si vreau sa joc online cu varu miu un shooter bun splitscreen
am dat exemplu in cerinte precum gears 3.la gears 3 poti juca in 2 online peste tot(team deathmatch....)
alte jocuri inseamna black ops sau orice shooter din cele 2 serii sau orice shooter care este in genul lor
nu inteleg de ce trebuie sa-ti dezvolt tie,cand comprimasem totul,era scurt si la obiect
ti-am reformulat sa pricepi si tu
edit:raspundeti doar cei care au jucat online un shooter in 2 de la aceeasi consola
Nu ai pus doua puncte : dupa "caut"
MW3 are split screen online, te poti juca orice mod, in doi de pe aceasi consola.
prea tarziu,m-am uitat pe co-optimus si la online nu aparea 2
am aflat ca black ops poti juca 2 insi online teamdeathmatch si l-am comandat deja
True story. Hartile din MW3 chiar mi se par urate :|
Asa este. Eu ma joc mai mult HQ. Village mi se pare ok si pentru 6v6, dar celelalte, dupa cum ai spus si tu, sunt enorme.
Ca tot veni vorba de HQ. Am jucat acum ceva timp cu rulzmaker cateva meciuri HQ si imi venea sa imi jumulesc tot parul. Nu aveai pe unde sa o iei, camper langa camper (la propriu)
Nu pot sa inteleg de unde au rabdarea sa stea in prone pana cand trece 'victima' prin fata lor...
Anyway, astept DLC-ul cu hartile...sunt curios cum o sa fie Piazza, daca o sa fie ceva in genul 'Favela' din MW3 sigur o sa-mi placa. :)
Avem clan pe PS3? Vreau sa ma inscriu sau sa facem unul daca este nevoie. Astept raspuns. Merci
Poate sa confirme cineva cu cont Elite pe Xbox daca ai nevoie de vpn sa-ti tragi hartile?
Pana la urma au rezolvat problema cu gasirea serverelor? pentru versiunea de xbox
Cine vrea sa facem un clan avem nevoie de 5-6 oameni,cine se baga?
eu m-am oferit, asta daca e pe ps3, sa-mi dai numele clanului, sa-l caut pe Elite.
Cea mai oribila harta in opinia mea e Downturn. :no: Mai nimeni nu o voteaza cand pica la vot si pe buna dreptate...e praf
Downturn < Interchange < Bakaara < Bootleg < Outpost < Hardhat < Fallen < Carbon < Seatown < Underground < Resistance < Village < Arkaden < Mission < Lockdown < Dome
Cam asa stau lucrurile cel putin din punctul meu de vedere. Dome imi place cel mai mult, iar Downturn nici nu vreau s-o vad.
Iti trebuiesc nervi de otel sa poti juca mw3, cel putin la modul cum se joaca acum, pur si simplu numai camperi.... :wall:
@iry Intotdeauna sa gasesc leacuri pentru cei care sufera de camping acut. :))
Unele mai creative decat altele ;)
http://www.youtube.com/watch?v=WypenHb8uPU
Am creat un clan pentru cine doreste cauta-ma pe PM :)