http://www.youtube.com/watch?v=uKz77XH3OeI
Am jucat astazi cateva ore pe PC si sunt placut surprins - chiar imi place.
Ca tot e nebunia asta cu Battlefield 3 vs MW3...amandoua sunt jocuri excelente, ca jocul sa-ti placa trebuie sa si alegi jocul potrivit. Daca esti un tip tacticos e normal sa iti placa Battlefield 3 mai mult decat MW3. Daca esti tipul run'n'gun - da, ati ghicit, e normal sa-ti placa MW3 mai mult ca Battlefield 3. :D
Exlicatia ta fabricata e departe de realitate. Baietii aia de 6-7 ani nu-si cumpara jocuri in functie de cat de `COD-izate` (?!) sunt. La varsta aia singurele `criterii` sunt `sa arate marfa` si `sa fie cu impuscaturi`.
Presupunand prin absurd ca de 3 ani incoace ar fi vorba numai de DLCuri, nu vad care e problema. Adica pentru cine anume e o problema si pe cine deranjeaza faptul ca oamenii isi cheltuiesc banii pe DLCuri?Quote:
.problema e ca de 3 ani incoace ,in fiecare an, oamenii dau 60$ pe un DLC
nu cred ca e departe de realitate deloc..toata shooter-ele ultimiilor ani sunt simplificate pana la Dumnezeu...daca explicatia mea nu e valida de ce nu se mai fac shooter-ele ca altadata ,unde trebuie sa gandesti bine tactica..shooter-e cu mai multe tipuri de inamici ,nu mindless AI ?...ptr ca tot gamerul(indiferent ca e prost de pute) vrea sa se simta bad-ass inca de la inceputul jocului....sa fie de la inceput stapani..
cand Activision(si in general industria gaming) au vazut ca pot sa scoata multi bani din jocuri ce au facut ?pai au simplicat jocuriile(aka "COD-izate")...
pai daca un pusti de 6-7 ani intra in joc si vede ca tot moare si moare la fiecare nivel,ce face,se lasa si nu mai cumpara altadata..in general pustii astia sunt din "marea masa" care nu gandeste prea mult..."marea masa" pe care o multumesti foarte usor..
Toate shooterele au avut intotdeauna trei grade de dificultate, la alegere: easy, normal si hard. Joaca, sa zicem, World at War pe hard si vei avea nevoie de strategie la maxim. Joaca Doom 2 sau Allied Assault pe easy si vei vedea ca e cat se poate de mindless fun. Nu mai zic ca `pe vremuri` orice shooter venea cu coduri de invincibilitate, munitie infinita etc ca sa devina si mai usor.
Principala diferenta intre campaniile de atunci si cele de acum e durata. Si asta pt ca odata cu raspandirea netului, jucatorii de FPS sunt mai interesati de multi decat de SP.
Dintre toate jocurile Call of duty cel mi s-a parut World at war,arunca inamicii aia o multime de grenade,nici nu stii pe unde s-o apuci.
Ne bucurăm că world at war ţi s-a părut cel mai mult, DaNNy valorosul BOy $$$
Deathstrike, esti agramat? Omul a zis ca i s-a parut "cel mi". NU cel mai mult.
On: M-am uitat la video-ul postat de FPS Marius, si jesus, stiam ca jocul asta are probleme grave cu spawn-urile, dar nici chiar in halul asta...
Pe PC nu am intampinat probleme cu spawn-urile in genul filmuletului de mai sus. Singurul lucru care ma deranjeaza sunt cheaterii. Oricum vad ca dau de ei foarte rar acum, s-au cumintit.
Chiar daca ai Elite Premium, pe PS3 tot iei DLC-ul mai tarziu decat pe xbox.
Call of Duty: Modern Warfare 3 to get 20 chunks of DLC in nine months | PC Gamer ca tot se vorbea de DLCuri.
Ce parere aveti de statisticile mele ?
Steam Community :: rulzmaker :: Screenshots