Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: SOC! SOC! E oficial. PSN si LIVE in Romania din 29 februarie 2013

1. #21 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Deci daca unora nu le plac glumele seci de 1 aprilie, primesc ban? Sorry de off topic pe un thread off topic :-"

2. #22 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu era pt gluma, citeste posturile.

3. #23 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Deci daca unora nu le plac glumele seci de 1 aprilie, primesc ban? Sorry de off topic pe un thread off topic :-"
    Da..din pacate...nu stiu unde a fost doza de nesimtire ..pana la urma a raspuns cu aceiasi moneda la afirmatia lui Monky cum ca "Ubisoft Romania s-ar desfiinta iar activitatea ar fi mutata in China sau India" ..daca a fost o gluma poate nu a inteles-o si a luat-o in serios..

4. #24 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    @ mark: am citit, ce trebuie sa vad? ca omu isi spune punctu de vedere ca nu i se pare amuzant?

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AngelicTouch: nu, desigur ca nu a primit ban pt. ca nu i s-a parut funny. Desi poate ar fi trebuit...

darkpaul13: FYI, nici macar nu a luat ban de la mine... Eu doar am considerat atitudea sa (ca dealtfel a multor colegi de-ai lui) de-a dreptul fara bun simt (a se citi nesimtire). Personal m-am cam saturat de atitudinea asta a unora din "grupul vesel", alias angajati ai EA si Ubisoft Romania... care "scuipa pe noi de sus", se considera buricul pamantului desi nu fac absolut nimic constructiv in comunitate. Suntem buni doar atunci cand le dam voie sa-si vanda jocurile "cadou" la preturi nesimtite, atunci cand li se permit jignirile gratuite doar pentru ca in ajutorul lor sar repede "colegii". Well, not anymore.

Prin urmare... dupa sutele de probleme cauzate de catre unii de la cele 2 grupuri, IP-urile respective a fost banate. Daca are cineva de zis, sa o faca de-acasa, de pe telefon, de oriunde vor... numai de pe calculatorul "colegului" nu. Sorry ca sunt afectati automat si persoane care nu au nicio vina, insa alta modalitate de a rezolva problema nu am...

P.S. Mii de scuze pentru off-topic!

6. #26 SP
    Member Imperatore's Avatar
    jezz ce loaze unii ...textul a fost redactat in spiritul zilei de 1 Aprilie, o caterinca , o poanta , luare la misto sau cum vreti voi sa ziceti, dar cu toate acestea (eu cred ca unii nu dorm bine noaptea) considera ca tre sa dea din degete putin pe tastatura astfel limbajul academic fiind expus la cote maxime. Perfectilor ! smile from time to time.

7. #27 SP
    Member iUser's Avatar
    Si chiar daca ar fi adevarat, pana in 2013 mai ''e'' multi ani...
    Aaa... inca ceva, februarie 2013 are 28 de zile .

8. #28 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Aaa... inca ceva, februarie 2013 are 28 de zile .
    Really ?...multumim ca ne-ai luminat si pe noi /ironie

9. #29 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    jezz ce loaze unii ...textul a fost redactat in spiritul zilei de 1 Aprilie, o caterinca , o poanta , luare la misto sau cum vreti voi sa ziceti, dar cu toate acestea (eu cred ca unii nu dorm bine noaptea) considera ca tre sa dea din degete putin pe tastatura astfel limbajul academic fiind expus la cote maxime. Perfectilor ! smile from time to time.
    Nici tu nu ai inteles de ce a fost deranjat Monky...

10. #30 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    Buna asta......merita...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2