Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 139

Thread: Need For Speed: The Run

1. #41 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sincer, eu sunt dezamagit de atmosfera. Pare ca se intoarce spre reteta Underground. Pentru mine asta inseamna direct ca nu-l cumpar. Dupa superbul Hot Pursuit asta pare un alt joc mediocru marca Black Box. Ma rog, sper sa ma insel si sa nu fie cazul.

2. #42 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Sincer, eu sunt dezamagit de atmosfera. Pare ca se intoarce spre reteta Underground. Pentru mine asta inseamna direct ca nu-l cumpar. Dupa superbul Hot Pursuit asta pare un alt joc mediocru marca Black Box. Ma rog, sper sa ma insel si sa nu fie cazul.

Nu cred ca te inseli. Exact aceeasi senzatie mi-a lasat-o si mie. Cand ti-am zis ca ii spun pass din cauza ca nu e facut de Criterion......

3. #43 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Mai dureaza pana e lansat jocul. Eu zic sa mai avem rabdare si sa le dam o sansa celor de la Ea Games.

4. #44 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Le-am tot dat sanse de la Most Wanted incoace. Acum sunt cel mai mare sceptic... dar cine stie, vedem. Poate.

5. #45 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Le-am tot dat sanse de la Most Wanted incoace. Acum sunt cel mai mare sceptic... dar cine stie, vedem. Poate.
    Te cred. Si eu am ramas cu Most Wanted-ul in suflet, niciun NFS nu va mai fi ca NFS:MW. Dar din trailer pare interesanta aceasta "Fuga".

6. #46 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu eram cu MW in suflet pana la Hot Pursuit-ul de anu trecut. M-a fermecat si de atunci inca ma joc (chiar ieri am facut 3-4 curse).
    Pare foarte ciudat si prost facut jocu asta si nu inteleg cu ce se lauda.

Grafic, pare foarte invechit si monoton. Masina aia se controleaza ca o barca (se vede clar ca abea ia curbele alea). Iar fazele cu omu sunt cel putin patetice.

De ce nu lasa ei NFS-ul sa fie NFS si sa faca un joc "cross country" cu oameni si orci si ce mai vor ei si sa-i zica oricum altfel, numai NFS nu.

7. #47 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Need For Speed:The Run - E3 2011:Getway Gameplay (Cam)

8. #48 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cel mai bine ar fi o combinatie intre: masinile din Underground 1 si 2 (fara avioane, doar masini tuner sau muscle), tuning cum e in Underground 2 (neoane, faruri etc.) si, partea de paint & vinyl cum e in Carbon. Sa nu uitam de un oras destul de maricel cu locuri unde sa te intalnesti cu prieteni.
    Despre politie...... daca vreau sa ma plimb fara probleme, ii dezactivez.
    Parerea mea.

9. #49 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Mi se pare ca seamana extrem de mult cu Wheelman.Controlul pare exact ca in wheelman, fazele cu elicopterul tot de acolo si grafica este cam aceeasi.
    Sper sa nu ne dezamageasca din nou cu un alt ''NFS Underground''

10. #50 SP
    Nu vreau sa vad niciun Underground, s-a dus de mult moda masinilor cu beculete si alte tampenii puse pe ele. Nu ma intereseaza ce-i fac, sper doar ca invata din greseli (desi sunt 1% sanse sa se intample asta) si sa faca un joc macar ca gameplay apropiat de Hot Pursuit.

11. #51 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Sper sa fie o combinatie intre hot pursuit + story ca altfel ...
    hot pursuit a fost destul de bun dar fara story era plictisitor , faceai 2 3 curse si te lasai pagubas

12. #52 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    nu neaparat...Hot Pursuit este unul dintre putinele jocuri cu adevarat Fun...este doar distractie pura...fara o poveste,fara nimic care sa altereze placerea jocului...

13. #53 SP
    De ce ai nevoie de poveste intr-un joc cu masini ? Vrei poveste joci un adventure sau un rpg. Oricum astia de la Black Box par ancorati in trecut.

14. #54 SP
    Member s0whaT's Avatar
    De ce ai nevoie de poveste intr-un joc cu masini ?

Tu ai jucat pana acum vreun nfs ?
    Storyline ul il face interesant . Majoritatea s au plictisit de Hot pursuit si asteapta nerabdatori un nou nfs sau deja rejoaca vechile titluri .
    Grafica nu e totul .

15. #55 SP
    Da, am jucat doar de la NFS 1. Ce stiu eu...

16. #56 SP
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    De ce ai nevoie de poveste intr-un joc cu masini ?

Tu ai jucat pana acum vreun nfs ?
    Storyline ul il face interesant . Majoritatea s au plictisit de Hot pursuit si asteapta nerabdatori un nou nfs sau deja rejoaca vechile titluri .
    Grafica nu e totul .
    Grafica nu e totul asa cum nici Storyline-ul nu e totul. Eu vad story-ul intr-un NFS ca un gimmick, un accesoriu care nu mereu se asorteaza cu hainele jocului. Hainele fiind gameplay, multiplayer si distractia. Jocuri precum Burnout, Hot Pursuit (si alea vechi si asta nou), astea sunt bine "imbracate" si daca le pui si accesorii risti sa strici toata imaginea de ansamblu. Uita-te la Undercover unde s-au axat foarte foarte mult pe story si au uitat esenta jocului: gameplay-ul... pentru ca nu poti sa umbli in fundul gol pe strada plin de lanturi, margele si bratari.

17. #57 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu cred ca un racing are nevoie de poveste. Burnout, primul TDU, NFS Hot Pursuit sunt jocuri excelente, si nu au niciun fel de poveste. Povestea este doar un mic bonus, mai ales atunci cand este de calitate (foarte rar).

18. #58 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si eu eram cu MW in suflet pana la Hot Pursuit-ul de anu trecut. M-a fermecat si de atunci inca ma joc (chiar ieri am facut 3-4 curse).
    Pare foarte ciudat si prost facut jocu asta si nu inteleg cu ce se lauda.

Grafic, pare foarte invechit si monoton. Masina aia se controleaza ca o barca (se vede clar ca abea ia curbele alea). Iar fazele cu omu sunt cel putin patetice.

De ce nu lasa ei NFS-ul sa fie NFS si sa faca un joc "cross country" cu oameni si orci si ce mai vor ei si sa-i zica oricum altfel, numai NFS nu.
    The next generation of the engine, Frostbite 2.0, will be used in Battlefield 3 and Need for Speed: The Run.

19. #59 SP
    Poate sa folosasca si un engine de la NASA. Tot urat arata.

20. #60 SP
    Member anes's Avatar
    That VideoGame Blog � New Need for Speed 3x larger than any predecessor

Expect to get 3x the mileage out of this year’s Need for Speed: The Run than any other game in the series before it; the fall-bound title has tripled the amount of tarmac compared to its predecessors.

“We’ve got over 300km of race track in the game this year,” revealed executive producer Jason DeLong at E3 earlier in the month. “We were able to, with Frostbite [2], create more than three times the track than has been in any previous Need for Speed.”

The Run is a story-based title, focusing on a high-stakes race across the US, from San Francisco to New York.

“We really wanted that epic journey to come across,” DeLong says.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast