@mihay ... dupa ce ai primit&ai jucat ceva din Top Spin,sa intri(dai search)pe thread'ul Top Spin 4 sa ne spui cum este jocul(mai ales daca'l joci cu Move) ... sunt curios pentru ca vreau sa'l iau la un moment dat ... :)
Printable View
@mihay ... dupa ce ai primit&ai jucat ceva din Top Spin,sa intri(dai search)pe thread'ul Top Spin 4 sa ne spui cum este jocul(mai ales daca'l joci cu Move) ... sunt curios pentru ca vreau sa'l iau la un moment dat ... :)
Da, mai stau putin si daca vad ca nu ajunge le dau mail si voi vedea.
Dude, nu a trecut nici macar o saptamana calendaristica. Iti zice si-n mail perioada estimata (pesimist) de livrare, la ce comand eu scrie 10-15 WORKING days. Mie in general imi vin in 5 zile lucratoare (7 calendaristice), ceea ce e f civilizat si mult sub estimarea lor.
Stiu ca e groaznic sa astepti cu nerabdare ceva si sa n-ai ce sa faci, dar esti mai mult decat in grafic. Patience :)
Legat de TS 4, am jucat demo-ul cu move, si dupa ce m-am obisnuit cu controlul din sports champions la ping pong, asta la tenis mi se pare oribil, nu a fost deloc bine implementat. Cred ca vei avea o experienta mult mai placuta daca-l joci cu gamepad-ul.
Eu ma gandeam ca poate am pus eu ceva gresit la date(e prima data cand fac o precomanda la un site gen zavvi, shopto etc.).Daca ar fi cum ai zis tu BlkHrt maine ar trebui sa imi ajunga, o sa vad.Multumesc!
Mai are cineva un discount code pt Hut sau Zavvi,vreau sa mi iau Top Spin4.Raman dator.
Am si eu o problema cu plata pe zavvi. Imi arata "paymant problem" si daca dau "resolv" ma trimite pe o pagina goala. Am fost la banca si i-am spus la tip-ul ala ce problema am, a spus ca totul e ok, cardul e valabil si online....
Ce mai am de facut sau ce nu am facut?
Pentru poze: http://www.consolegames.ro/forum/f35...a-unui-thread/
1.In primul rand afla daca au fost sau nu trasi banutii de pe card.Acel mesaj poate sa apara din cauza fondurilor insuficiente
2.Cand faceti comenzi la zavvi folositi IE ,alte browsere vad ca dau erori.
3.Ce tip de card folosesti.Ai mai cumparat cu el de la zavvi si a functionat?
1. Verific azi daca au fost retrasi banii.
2. Ce treaba are browser-ul? Eu primesc mail cu paymant problem. :P
3. Visa Electron de la BT. E prima data cand vreau sa cumpar.
Merci !
cel mai simplu raspuns. BT sucks :D
Am primit un cod pentru o reducere pe http://www.thehut.com de 5 lire la o comanda de 50 sau mai mult.Dati-mi un pm care vrea codul. Nu am de gand sa cumpar nimic zilele astea :)
Eu folosesc Opera 11 si nu am probleme cu comenzile online, indiferent de site.
De obicei, Zavii, Thehut, etc fac o verificare la card atunci cand cumperi prima oara de la ei. Tot o verificare fac si atunci cand adresa de facturare nu corespunde cu adresa celui care cumpara. Intra in contul tau de zavvi si vezi la orders statusul. Bafta.
In legatura cu comenzile din UK, sunt jocuri care ajung la mine dupa 4 zile (chiar si de pe Zavvi) si sunt altele care ajung dupa 1-2 saptamani (depinde din ce depozite pleaca). Asa ca ....aveti de asteptat
Salutare tuturor. Chiar daca preturile jocurilor de console din Romania sunt "foarte bune"B-), m-am hotarat sa comand jocuri din UK (zavvi,thehut,amazon,etc). Momentan, doresc sa cumpar 2 jocuri de Ps3 de pe Thehut.com.Din ce am citit de la ei, se taxeaza cu o lira pentru produs si se poate plati si PayPal. Mi-am facut account, am cont bancar...dar am niste intrebari (ce se adreseaza celor care au mai cumparat si care vor sa intinda o mana de ajutor).
1) Care este taxa shipping-ului pentru produs?
2) In cat timp ajunge pachetul?
3) Eu sunt din Iasi, vor livra direct la Iasi? Daca vor folosi posta romana, imi va aduce postasul pachetul acasa sau il gasesc la posta? Cum se procedeaza?:-SS
4) In caz ca nu ajunge pachetul...ce se intampla cu banii mei? Contact PM !
1. help
2. depinde
3. dupa bunul plac al celor de la posta
4. help
Ti-am raspuns eu prin PM :-SS
In cat timp livreaza cei de la ShopTo in provincie ?
Am o comanda trimisa de martea trecuta si vad ca nici azi nu a aparut...
De obicei 1 saptamana,trebuie sa apara.Mai ai un pic de rabdare :)
Trebuie neaparat sa ai 18 ani sa dai comanda de pe TheHut? Ma gandesc ca postasului nu i se va spune de catre englezoi ca cel care va ridica pachetul trebuie sa fie major...:D
Postasu merge la persoana/adresa care scrie pe pachet, el nu are de unde sa stie ca cel care a platit nu e tactu'
unde scrie asa ceva apropo ?