Asa se poarta pe forum? Treci in profil 26 de ani ca sa pari credibil....
Sry de off topic...
Printable View
Diesel, ti-am zis de vreo 2 sau chiar 3 ori. Depinde de postas, insa ei nu au nicio obligatie sa-ti lase aviz. Si la mine imi lasa inainte aviz pt scrisorile simple. Sper sa nu afli pe pielea ta cum sta treaba de fapt, pana atunci bucura-te ca ai un postas de treaba.
Cum sa nu aiba obligatia sa-ti lase aviz ?
Atunci ar putea sa lase coletul pe gard sau in fata blocului. Din moment ce tu ii platesti ca sa livreze ceva au obligatia.
Asta-i ce cred eu, fara vreo baza: Signed for nu o lasa in cutia postala chiar daca incape. Signed for = semnezi ca ai primit. Daca nu esti acasa mergi la posta si semnezi.Quote:
Daca scrisorile simple ar fi duse la posta si s-ar lasa aviz ce sens ar mai avea sa platesti in plus pentru serviciul "signed for" (scrisoare recomandata) ?
Scrisoarea simpla = daca incape in cutia postala :1st:, daca nu, aviz postal si o ridici de la posta doar cu buletinul.
Asa e, crezutul e sport national la romani. Asta e unul din multele motive pentru care suntem unde suntem. Dar e alta discutie. Tu crede ce vrei, doar e democratie. Eu nu ma mai obosesc, la un moment dat tot o sa va dati seama care e treaba de fapt. Asa face si copilul mic, el "crede" ca daca pune mana pe soba nu se frige. Si nu invata pana nu se frige.
Diferenta dintre un copil si un adult e ca ultimul gandeste si (se presupune) ca e trecut prin viata si stie cum sa afle informatii FARA sa se mai arda. In cazul asta se poate da o fuga la posta si intreba care e situatia. Dar normal ca e mult mai usor sa "crezi". Problema e cand ceea ce tu crezi o iei ca adevar si insisti ca e adevar inducand pe altii in eroare...
Mda, uite aici numaru' de la relatii cu publicul al postei romane: 021 9393(tocmai am sunat).
Citez: "Daca scrisoarea nu incape in cutia postala trebuie avizata ca si scrisoare voluminoasa si dusa inapoi iar dumneavoastra o veti ridica de la oficiu".
O mai zis si ca nu are voie sa-l lase pe cutia postala.
Ai dreptate cu crezutu' ;). Si Diesel o zis ca o intrebat la posta, el nu presupunea.
Daca vrei sa-i faci reclamatie postasului ai optiunile: la oficiu posta, pe site sau prin telefon. Ms pt. atentie >:D<.
Dudel, fugi băăăă de aici cu informatiile tale aflate la telefon, esti copil! Postasul e regele, clar? ;))
ON: Nu fiecare postas lasa coletele pe cutia postala (majoritatea isi fac treaba, dar exista si un procent foarte mic care nu si-o fac cum ar trebui) si NU, postasul NU e regele decat daca il lasi tu sa fie. Este jobu'ul lui sa lase preaviz si da duca pachetul inapoi. Daca nu face asta atunci tu ai optiunea de a-l reclama.
OFF: Nu mai traiti cu impresia ca in Romania se poate face orice magarie si ca nimeni nu poate face nimic impotriva. Fiecare cetatean fie el angajat, patron, client etc. are atat obligatii cat si drepturi si poate fi tras la rapsundere daca nu isi respecta obligatiile sau sufera in tacere daca nu isi exercita drepturile.
Dudel, foarte bine ca ai sunat, acum esti informat si poti actiona in cauza daca se intampla ceva.
Diesel, ai o atitudine foarte nesanatoasa, daca tu iti consideri postasul rege, atunci si el o sa te consiodere supus. Bafta.
gugukalimero, Diesel �ncerca să fie ironic dar �n mod cert are nevoie să ia niște lectii de haz.
Oricum, �ntrebarea e de ce s-a reluat această discuție pt. a ”n” oară ?
Astea-s situatii care apar cand nu cititi ce s-a discutat si in prealabil :)) Nu eu am afirmat ca suntem la mana postasului, eu tot incercam sa explic de ce postasul NU trebuie vazut drept ala care face cum ii arde, ca nu e obligat, ca nu are chef etc.
ShadE, care haz? De doua saptamani tot incerc sa explic despre conceptul asta numit "scrisoare voluminoasa +preaviz obligatoriu", dar tot primesc raspunsuri de genul celor de mai sus: "nu exista, nu e obligat nimeni" :|
Transportul de pe Amazon.co.uk este gratis?
De pe Amazon.co.uk stiu ca era gratis doar in Anglia. Pentru restul zonelor si tarilor, au un tabel cu preturile transportului, in functie de produsul comandat. Daca faci comanda de mai multe jocuri la un loc, de exemplu, platesti taxa pentru fiecare joc in parte (taxa per item) si apoi taxa pentru tot coletul (per delivery) Amazon.co.uk Help: UK Delivery Rates
La amazon.co.uk transportul de jocuri catre noi lua cam doua saptamani, ceea ce mi se parea mult. De asta m-am si orientat spre alte magazine, precum shopto.net
---------- Post added 31-03-2011 at 09:00 PM ----------
Primul link e valabil daca esti din UK, asta e pentru diferitele zone in care fac ei livrari. Amazon.co.uk Help: Marketplace Delivery Rates
transportul pe amazon.co.uk nu doar ca nu e gratis, dar costa si teribil de mult. La un joc transportul e aprox. 9-10 lire. pe thehut e 1 lira. Daca vrei totusi de pe amzaon, incearca de la alti selleri - unii trimit si in Romania.
Great Brands, Clothing, Games & More - Free delivery | TheHut.com
http://www.consolegames.ro/forum/att...1&d=1301650801
FOOL10 - cod de discount 10% pentru toate produsele mai putin console si electronice.
E timpul sa va faceti precomenzile, mai ales ca este si oferta cu transport gratuit. :)
daca fac precomanda la un joc trebuie sa-l platesc acum :-?
P.S.Codul e de unica folosinta ?ptr ca nu merge :(
Am si eu o problema. Miercuri am dat comanda de pe thehut la 2 jocuri.Imediat am si primit mail : "thank you for your order". A doua zi am primit mail ca unul din jocuri a plecat. Al 2-lea...nu am m-ai primit nici un semn de viata. E normal sa dureze atat?
P.S. : Sunt la prima comanda...:)
La hmv cat este transportul?
@ Diavolino: probabil ca nu il mai au oamenii in stoc.
nu livreaza in Romania..daca vrei sa cumperi ceva de acolo poti apela la RobertDinu