nu..in niciun caz..probabil nu l-a ridicat de la posta..si il vei primi inapoi..insa va trebui sa platesti o taxa ca sa-l ridici..taxa acopera transportul intors si magazinajul cred..au avut prieteni de-ai mei astfel de probleme si de la ei stiu..
Printable View
nu..in niciun caz..probabil nu l-a ridicat de la posta..si il vei primi inapoi..insa va trebui sa platesti o taxa ca sa-l ridici..taxa acopera transportul intors si magazinajul cred..au avut prieteni de-ai mei astfel de probleme si de la ei stiu..
cod zavvi
2037-50CK-Q55G
10% reducere
Ok , sa rezolvat cu coletul , a primit omu azi biletu cum ca are de ridicat de la posta ... m-am speriat eu , totusi erau ceva zile bune de cand a plecat de la mine ..
Reward Points | Zavvi.com
=D>Quote:
There are two ways to earn zavvi Rewardz.
1. Loyalty Rewardz
You earn rewardz points every time you spend with zavvi. For every �1 you spend with zavvi, you earn 1 zavvi reward point. Each point is worth a penny, so if you spend �100 on your order, you would earn 100 Rewardz points which converts to �1 off a future purchase. The points really do add up - we know because we see how much customers save when they spend them! Watch out for special zavvi Rewardz points promotions from time to time for the chance to earn extra Rewardz points.
2. Recommendation Rewardz
You earn Rewardz points every time you recommend a new customer to zavvi using your unique referral code (details of which can be found in "Your Account").
For every new customer you recommend to zavvi, you earn 5 Rewardz points for every pound they spend on their first order. For example, if you recommend a friend who spends �50 on their first order, we'll give you a massive 250 Rewardz points! The more people you recommend to zavvi, the more your Rewardz points will rack up, meaning more savings for you.
In order for us to track who you recommend, it is essential that you insist they input your unique zavvi referral code when they register – if they don't, you will not be entitled to any Rewardz points for recommending them. If they do this, they'll also receive a 5% discount off their first order so it's a win-win!
O porcarie,am citit si eu ,fac comanda de 100 de lire si primesc discount de 1 lira...ce mai oferta,din moment ce fac comanda de 100 lire ,nu cred ca mai are importanta o lira la o viitoare comanda ,si nu-mi spuneti ca se strang...ca pana strang eu 10 lire ma apuca 2020.
Cu alte cuvinte discount de 1%...
Salut,
Are cineva cod de reducere pe GameShop?
Pentru cei care si-au furat-o de la Gameshop cu editia de colectie a Mass Effect 3. Tocmai a reaparut pe stoc la zavvi si ai si un DLC bonus.
Mass Effect 3: N7 Collector's Edition (Pre-Order Bonus DLC) PS3 | Zavvi.com
Postez asta pentru ca e foarte important pentru cei care vor avea nevoie garantie pentru orice produs.
Deci atentie mare!Quote:
Originally Posted by devildan
Hai sa nu mutam discutiile de pe thread-ul cu Gameshop aici. Ma gandesc ca vom afla in cele din urma ce s-a intamplat cu devildan si consola lui.
Exista undeva God of War 3 si Heavy Rain non-platinum mai ieftin decat pe zavvi? (�14.95). Daca e mai scumpa varianta non platinum merita?
Nu cred ca le mai gasesti si ieftine si non platinum ,si eu ma uit sa le gasesc la un pret ok pentru ca le-am lasat neplatinate dar pe mine nu ma intereseaza daca sunt platinum sau nu pentru ca le vand dupa ce imi termin treaba cu ele.
Nu cred sa gasesti mai ieftin in alta parte. Cat despre platinium // non platinium, depinde daca ai tu vreo preferinta vizuala pentru colectie. :) (de ex sa arate toate carcasele la fel)
Evident ca mi-ar placea sa fie non-platinum, dar sunt exagerat de scumpe fata de cele Platinum..
Am trecut acum prin Media galaxy de la orhideea ... gears of war 3 160 lei si multe alte jocuri la preturi f accesibile
Vreau sa achzotionez acest joc, Devil May Cry 4, la jucat cineva?