E un joc foarte bun, desi mai vechi. Il poti cumpara linistit.
Printable View
Am primit de la zavvi.com un joc de 2 ori si as vrea sa il returnez stie cineva ce trebuie facut? Am incercat sa sun la numarul de pe site dar nu a mers nici cu prefixu de anglia si am nimerit in alta parte.
Or sa te rasplateasca cu un voucher de 10 lire. "Incidentul" in care mie mi-au trimis 12 bucati de Crackdown 2 l-am mai povestit. Le-as fi returnat cu cea mai mare placere daca nu ma ardeau cu banii pentru Fable 3 Collectors Edition de 2 ori.
Care din urmatoare jocuri imi recomandati sa il cumpar:
1. Driver : San Francisco
2. Assassins Creed 1 sau 2
3. Mafia 2
Astept pareri :D
Mafia 2.
Mafia 2
Mafia 2. E absolut superb=D>
AC1 si 2, sunt cele mai bune jocuri din serie.
PS: pt acest tip de intrebari avem thread separat: Decizii
mafia 2 :)
Driver : San Francisco mie unu mi se pare o gluma de joc :)
Vei primi un raspuns de genul asta
Este o intreaga procedura si, din pacate, ca sa trimiti un produs in UK costa aprox. 60 de lei, asa ca daca este vorba de un joc de 10 lire nu se merita pentru ei.Quote:
Originally Posted by zavvi replies
Poti sa le scrii si sa le spui ca te oferi sa-l cumperi la un pret redus, datorita costurilor foarte mari de inapoiere si poate ca or sa fie de acord, iar tu poti sa vinzi jocul apoi si sa iti recuperezi banii.
De asemenea, poti face cum a zis IPaul.
Daca ei iti trimit tie jocurile drept scrisori, te-ai gandit ca poti sa faci si tu acelasi lucru?
Sa trimiti in UK o "scrisoare" cu un joc costa 6-7 RON. Iar daca vrei sa trimiti recomandata costa 14.30 :) Ai tracking dar ajung prost rau de tot in UK. In Irlanda ajung in 3 zile, in UK ajung in 2 saptamani.
Va multumesc mult pt sfaturi, o sa.l cumpar la salariu :d, si de akum o sa scriu la "decizii" scz :d
Eu am avut de returnat un GT5 Collectors Edition si am rugat-o pe sora mea sa-l trimita cu cel mai mic cost, eu nefiind in tara.
Ea a vorbit la posta si i s-a spus ca cel mai ieftin era 66 de lei. In plus, nici nu prea stiau lucratoarele de la OP ce, cat, cum costa.
E bine de tinut minte ce ai mentionat tu.
Da pentru ca la posta nu se gandesc sa le bage in scrisori. Noi din pacate nu avem servicii de "small packets" care sa aiba tarif de scrisori asa cum au cei din UK.
Eu ma duc cu plicurile deja inchise. Daca ma intreaba ceva zic ca e o protectie de plastic in plic pentru ca nu trebuie sa se indoaie hartiile :) Dar de obicei nu intreaba nimic.