Originally Posted by
adibose
Probabil ca unii de pe aici nu muncesc de la 8 dimineata la 5-6 seara pentru nenorocitii aia de bani cu care vrem si noi sa ne cumparam un produs! sa-l cumparam nu sa-l furam s-a inteles?? Unii au banuti de la mami si tati si fac tranzactii tot de pe cardul lor ca ei n-au pus osu in viata lor la munca sa vada cate trebuie sa faci pentru 15 lire!
DA de aici vine diferenta dintre noi, eu unul tratez relatia vanzator-cumparator de sine statatoare, banii sunt ai mei , produsul este al lor, eu imi iau angajamentul de a le face plata cu tot cu taxe si ce mai vor, in schimb ei isi asuma responsabilitatea livrarii acelui produs intr-un anumit interval de timp! EU le dau banii dupa care ei trimit produsul! MI SE PARE ABSOLUT NORMAL sa se intample asa! CAT DE SIMPLU ESTE?
Daca va credeti sclavi si ratati din pct de vedere al originii este pur si simplu problema voastra, desi sunt din Romania am demnitatea mea, banii mei munciti zi di zi, nu intind mana la nimeni! Asa ca ii dau dreptate 100% lui @kragod! asa ca omu' stai drept ca stai bine nu mai pleca urechea la toti copilasii.
Eu consider ca ce am scris aici ar trebui sa o simtiti cu totii, cei cu un dram de demnitate in piept!