Well guys, m-am gandit ca nu ar strica sa avem si un thread pentru jocuri pentru care nu se face foarte multa reclama, dar care noua ne-au placut si care merita mentionate. De exp. eu mi-aduc aminte de Darksiders... despre care nu gaseam mai nimic pe nicaieri, iar cand a aparut prin reviews, au sarit multi "destepti" cu note de 4/10. Ori mie jocul acela mi s-a parut de cel putin 9/10. Si aici nu vorbim strict de parerea mea personala, ci pur si simplu jocul este realizat foarte bine pentru genul sau.
So, haideti sa nu ne mai uitam strict dupa notele si marketingul aiurea al unora, si sa prezentam titluri aici despre care lumea nu prea vorbeste (si pe care noi le gasim cu 5-6 lire pe-afara).
Pe langa Darksiders, mai recomand si Knights Contract, care deja poate fi gasit pe la 12 lire: Found 2 results for "Knights contract" | TheHut.com. Mai lasati-l cateva saptamani si sigur il veti gasi pe la 5-7 lire. Stilul de joc este foarte asemanator cu Darksiders si e al naibii de greu. Insa te prinde si merita. Mai mult, evolueaza foarte interesant (povestea e si ea super ok) si cred ca are si replayability mare (semanand ca idee cu Castlevania: Lords of Shadow).
Totodata, incercati si urmatoarele: Top Five - Best Games that No One Played (Volume I) | South Florida Chronicle
Va astept cu recomandari!![]()
Bookmarks