Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Guitar Hero 5

1. #1 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Guitar Hero 5

Personal sunt foarte incantat de noua aparitie Guitar Hero. Nu neaparat pentru tracklist, ci din cauza noului studio. Cei de la Activison si-au dat seama ca nu prea au cum sa concureze cu Rockband la lista de melodii si vor lansa o noua versiune a studioului de creatie pe care abia astept sa-mi pun manutzele.

Pana atunci, am creat un Playlist in youtube de unde puteti asculta toate piesele din joc.

YouTube - Broadcast Yourself.

Ma rog, sunt aproape toate pentru ca nu le-am gasit pe urmatoarele 3:

• Public Enemy Featuring Zakk Wylde - "Bring the Noise 20XX"
    • The Derek Trucks Band - "Younk Funk"
    • AFI - "Medicate"
    Pe Wii si Xbox 360 veti putea canta folosindu-va de avatarele voastre + multe alte surprize.

P.S. GameShop are un pret excelent pentru bundle-ul chitara + joc asa ca poate va astept la un co-op. Un nou feature este ca se poate juca cu pana la 4 chitari

2. #2 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Si eu am facut precomanda la gameshop. Si urmeaza sa fac si la Band Hero si DJ Hero imediat cum le pune pe site.
    Din GH5 + BH ar trebui sa-mi fac kitul full: 2 chitare, tobe, microfon.

Si daca tot suntem la capitolul jocuri cu controllere, imi iau si Tony Hawk Ride.
    Asta e, mi-a facut Activision mind control.

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #4 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    E ceva normal in universul GH...n'or fi nebuni piarda niste banuti in plus ...doar e criza

5. #5 SP
    Sunteti nebuni. Melodiile pt Rockband 2 nu merg in Rockband 1.

E ca si cum ati vrea ca map pack-urile din GoW2 sa mearga in GoW1.

6. #6 SP

7. #7 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    scuze ca ma bag asa in seama nu m-am jucat nici o data acest gen de games dar tot nu pot sa inteleg cum de provoaca dependenta hmm o fii visul neimplinit al multora de a fi rocks stars ?

8. #8 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by itallianul21 View Post
    scuze ca ma bag asa in seama nu m-am jucat nici o data acest gen de games dar tot nu pot sa inteleg cum de provoaca dependenta hmm o fii visul neimplinit al multora de a fi rocks stars ?
    Daca zici ca nu ai mai jucat vreodata un joc de genul asta, chiar ca nu ai cum sa intelegi.

9. #9 SP
    N-are nici o legatura. Eu nici nu prea ma dau in vant dupa muzica rock, chitari, s.a.m.d. Insa parca simti muzica in butoane la astfel de jocuri.

10. #10 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    tocmai am vazut track-list-ul si sunt happy, mai ales pt Scars on Broadway - They Say
    i'm getting it! cred ca il iau in bundle sa am 2 chitari + tobe. Guitar Hero Band

11. #11 SP
    Senior Member Nash's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks