Au fost lansate primele detalii despre Call of Duty 6 : Tilted Screen First COD6 Details Stiu ca este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anuluiAsteptam aici noutati,filmulete etc..
Au fost lansate primele detalii despre Call of Duty 6 : Tilted Screen First COD6 Details Stiu ca este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anuluiAsteptam aici noutati,filmulete etc..
din pacate lista este un fake Infinity Ward Debunks Rumored Call of Duty: Modern Warfare 2 Features: News from 1UP.com
Astept cu nerabdare acest joc. Call of Duty 4 mi-a placut foarte mult. Cel mai mult mi-a placut multiplayerul.
So. Dupa doar o zi de la lansarea trailerului avem o analiza amanuntita a acestuia. Enjoy!
A Comprehensive Look at the Call of Duty Modern Warfare 2 Teaser
We're going to Brazil!
Incercati din nou. Nici mie nu-mi merge link-ul din primul post.
A Comprehensive Look at the Call of Duty Modern Warfare 2 Teaser
mie imi merge primul link , pare intresesanta locatia unde se va desfasura MW 2 probabil ca va fi ceva cu droguri , dabea il astept
Cu toate ca este prea devreme sa discutam jocul in sine, dupa trailer se pare ca este posibil sa avem si misiuni de stealth mai "avansate". Sunt curios cat de mult au sa afecteze aceste misiuni gameplay-ul si A.I.-ul.
eu cred ca trailerul acesta este extraordinar , sunt doar semne care pot fi interpretate , deci jocul va fi o mare surpriza (NO SPOILERS)
o interpretat foarte bine tot teaserul.de abia astept un trailer cu cwa mai multe detalii despre joc poate si un gameplay
Pai uita-te si tu peste link; eu zic ca s-au vazut destule lucruri la o privire amanuntita.
http://www.gametrailers.com/player/u...ylist=featured
...și ăsta e interesant.
Bookmarks