Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 116 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #681 SP
    Member ramusg's Avatar
    dap, cam asta e.

2. #682 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Am inceput sa joc la career, ai acum posibilitatea sa oferi un jucator la schimb cand faci o oferta de transfer, poti fi si selectioner pt diferite nationale in timp ce antrenezi echipa aleasa initial. Imi place foarte mult faptul ca au facut comentatorii interactivi. Joc cu Manchester Utd si l-am transferat pe Sneijder de la Inter. In meciul lui de debut, comentatorii au vorbit despre cum a evoluat el in trecut si despre noul transfer. In timpul meciului au dat legatura unui reporter care era la alt meci si a povestit o intreaga faza de atac din meciul respectiv, numindu-l pe marcator. Singurele doua aspecte negative pe care le-am intilnit la career mod sunt:
    - Faptul ca atunci cand incepi un meci, nu mai iti arata la Team Management Moralul si Forma jucatorilor, ci doar Energy. Iti apar doar la Team Management din meniul principal.
    - Sta foarte mult sa incarce, cand trece de la o zi la alta in calendar... parca dureaza o eternitate.
    Per total o experienta placuta

3. #683 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Fifa 13

luni.imi iau si eu , abea astept sa vin cu pareri pro si contra

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

4. #684 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ca deobicei, jocul ramane extrem de frustrant mai ales impotriva AI-ului in destule momente, cum ajung ei langa tine cum te si deposedeaza, daca ii conduci incep sa faca pressing cu 10 oameni si toti fug dintr-o data ca Usain Bolt, daca e nevoie ii mai ajuta si arbitrul cu cate un penalty dat pe degeaba sau chiar fundasii tai care n-au definite nici macar notiunile elementare de marcaj, ca doar era normal, FIFA niciodata nu poate fi un joc complet, daca anul asta au pus "Attacking Intelligence" logic ca defensiva a ramas la fel de praf, ca mai trebuie si la anul sa adauge ceva in joc, sa nu mai zic ca in jocul asta merge de minune sistemul autobaza-contraatac, formatia 6-0-4 deja face furori Online, 95% joaca doar cu mingi lungi de 60m care ajung tot timpul la destinatie.
    In cariera locul din clasament nici nu conteaza, echipa de pe locul 24 joaca la fel de bine ca liderul, dpdv tactic jocul e 0, nu ca ar fi fost vreodata mai stralucit (poate FIFA 08 PS3/360), iar ritmul e mult prea rapid chiar si pe Slow.
    Nu ma pot lasa de jocul asta pentru ca-mi place prea mult fotbalul, dar cu siguranta ca FIFA/PES sunt cele mai slabe jocuri lansate anual cand vine vorba de neajunsuri. Ar trebui sa-ti dea bani EA pentru cati nervi iti faci in jocul asta.
    Da, are ceva aditii fata de 12, insa, e aproape egal cu 0 daca ce am scris eu mai sus se mai intampla si astazi.
    Din nefericire PES are la fel de multe minusuri, asa ca trecerea la acesta nu m-ar ajuta prea mult.

5. #685 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Ma enerveaza diferenta enorma dintre World Class si Legendary. La world class bat la dif de 3 goluri, la legendary iau bataie cu cel putin 2 goluri

6. #686 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Eu joc pe World Class si si asa mi se pare greu (si am ani buni de FIFA in spate), te paseaza foarte bine si cand faci un pressing sustinut incep cu ping-pong (pase repetate din prima) si tot o scot la capat, plus scriptarea care-i de partea lor mai mereu.

7. #687 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Eu joc pe World Class si si asa mi se pare greu (si am ani buni de FIFA in spate), te paseaza foarte bine si cand faci un pressing sustinut incep cu ping-pong (pase repetate din prima) si tot o scot la capat, plus scriptarea care-i de partea lor mai mereu.
    Jucati la online.

8. #688 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Jucati la online.
    Poate daca ar merge as juca, pana una alta ma multumesc cu career si Online Friendlies cu baietii din campionat.

9. #689 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Poate daca ar merge as juca, pana una alta ma multumesc cu career si Online Friendlies cu baietii din campionat.
    Pai de ce sa nu mearga?

10. #690 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Pai.. Freeze! Freeze! Freeze! ...

Mercic tudyniuz

11. #691 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Pai.. Freez! Freez! Freez! ...
    Pe PS3? Eu joc pe PS3 si n-am probleme de freeze. Cei care aveti routere trebuie sa va forwardati porturile care trebuie ca sa nu aveti probleme de conectare cu oponentii.

12. #692 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Pe PS3? Eu joc pe PS3 si n-am probleme de freeze. Cei care aveti routere trebuie sa va forwardati porturile care trebuie ca sa nu aveti probleme de conectare cu oponentii.
    Done this.

Nu e problema de conectare cu oponenti. Incremeneste tot PS3-ul. Nu mai poti face nimic. Trebuie sa o inchizi de la buton.
    Se mai intampla sa ramana in Arena inaintea meciului, dar de acolo iesi usor si fara sa resetezi consola.

13. #693 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Pai.. Freez! Freez! Freez! ...

14. #694 SP
    Member Sepy's Avatar
    Eu joc pe legendary si din 15 meciuri o singura data am luat bataie de la Benfica ....am batut Barca cu 5-3

15. #695 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Fifa 13

Pt ca se blocheaza, etc. Nu vreau sa-mi stric consola...

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

16. #696 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by Sepy View Post
    Eu joc pe legendary si din 15 meciuri o singura data am luat bataie de la Benfica ....am batut Barca cu 5-3
    Depinde si ce stil joci, eu de exemplu nu folosesc contain-ul deloc, iar impotriva AI-ului contain-ul e ca un "cancer" (asupra lor), mie-mi place sa ma apar mai "liber", desi sunt mai expus.

17. #697 SP
    Member Sepy's Avatar
    Eu am un stil de joc mai plictisitor.....stil barca ....tin foarte mult mingea la mijlocul terenului ... iar la goluri sunt zgarcit ca sii italienii ... 1-0 2-0 max un 3-0 ..... la aparare iar ca italienii la mine conteaza mult sa fac clean sheet ...deci in acest joc trebe sa tii mingea foarte mult ....iar cand sutezi la poarta ori dai gol ori dai ca sa iasa mingea afara ca daca nu te prinde advers pe contra si iei fff usor gol .

18. #698 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Sa facă ceva cu apărarea ca e praf.Online cu echipe de 5 stele am impresia ca m-am �ntors la FIFA 2005 pe PC in care luai mingea de la jumătatea terenului si dădeai gol.E mult prea rapid la 5 stele si nu mai ai placerea de a juca.Din punctul asta de vedere FIFA 12 era mai tare.

19. #699 SP
    Junior Member luc1anz's Avatar
    Salut pentru cine vrea amicale fifa 13 acesta este gamertagul meu,dati add.spor!

20. #700 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    PS3 Bugs and Fixes

• Ultimate team disconnection after a match fix: Delete your gameface (from your fifa web account) & all saved files from the previous FIFA games (FIFA10, FIFA11, etc.) games on your PS3.
    • Freeze at loading FIFA 13: Remove the application “EA Sports Central”.
    • Fix for freeze in the online arena before starting a game: In the data stored on your PS3 console delete the online teams file.
    • Career Mode crashes fixes:
      • Move the save file to the cloud and open it from there.
      • Delete your gameface.
      • Create a new save file, save to it, delete that save file and re open the original.
      • Remove free agents from your customized squad in Career Mode.
    • Score counted for two times fix: You must disable the end game sending statistics to your mail. Go to Online mode / Settings / Match Report / Cancel ending at end game. Remember that your opponent must do the same thing in order to work!
    • Online Pass issues workaround: Exit the game, Go to the PlayStation store to the top right-hand corner and click on the icon to redeem code, re-enter the code manually and download it, delete your Game Utility Data for FIFA 13, step 5 in this article, re-enter the game and try to go online (it should say your code is corrupt and give you the option to re-download it), re-download the code.
    • FIFA Points bug: If you receive an error message in FIFA 13 while purchasing FIFA Points, please do not proceed through the Xbox Live or PSN menus. Make sure to exit the purchase process completely by going back to the *** Main Menu and restart it to receive your FIFA Points.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 116 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... LastLast

Bookmarks