Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 141 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #441 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Eu personal nu as da atatia bani pe aceasta editie desi ma consider un fan al seriei. Ii iau ca sa ii expun? Ca nu ma duc la vanatoare sau pescuit cu ei. De banii aia mai imi iau 2-3 jocuri, sincer .
    maweryck ii vrea pentru altceva mai interesant

2. #442 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...dacă vrei army stuff (pe bune) te duci �n armată [ca bărbații adevărați] nu...te �mbeți cu apă rece. Play the game and...that's it

3. #443 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

4. #444 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca si un shooter ca Modern Warfare a ajuns "the game of all games".. ar trebui sa ma las naiba de meseria asta, inseamna ca nu mai e de mine...

P.S. Luati-va furcile si topoarele si veniti in Drumul Taberei sa ma spanzurati

5. #445 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Daca si un shooter ca Modern Warfare a ajuns "the game of all games".. ar trebui sa ma las naiba de meseria asta, inseamna ca nu mai e de mine...
    Hai sa fim seriosi...nici un joc nu e perfect (poate doar prostia aia de GTA IV ca ala are nota 10 pe gamespot) asa ca nici MW2 nu are cum a fie perfectiunea intruchipata insa cred ca este un joc cu mult peste multe alte shootere.Eu o sa mi-l iau ca mie mi-a placut mult si MW1 asa ca-l astept pe urmatorul

6. #446 SP
    Desigur, nu am spus ca nu este un shooter bun, dar titlul "Game of the year" nu cred ca il merita .

P.S. nu am nimic cu fanii acestui joc si nici cu jocul in sine, asa ca nu mai veniti sa ma spanzurati

7. #447 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    asa ca nu mai veniti sa ma spanzurati
    You chicken! Tibikimi cred ca isi luase bilet de tren. E frumos ce faci acum?

8. #448 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    You chicken! Tibikimi cred ca isi luase bilet de tren. E frumos ce faci acum?

Biiine hai, veniti, dar nu ma spanzurati, o bataie publica sau putina tortura ca sa nu ies nici eu, nici voi in pierdere

9. #449 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Tibikimi cred ca isi luase bilet de tren.
    Departe de mine gandul...nu imi place sa supar pe nimeni de aici indiferent de parerea lui despre vre-un joc sau altul.Vreau sa cred ca aici suntem "o mana de oameni" si ca putem sa ne respectam si sa fim prieteni chiar daca avem de multe ori pareri si gusturi diferite despre anumite jocuri.Oricum MW2 ramane un titlu de referinta...clar

10. #450 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    GTA IV nu mi se pare o prostie...
    Iar voi cand ziceti "alt joc" va referiti clar la Uncharted 2 lol
    Sa vedem cand apare MW 2 ce note ia

11. #451 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Nu numai. Pe langa MW2 mai exista Uncharted 2, AC2, Dragon Age si alte jocuri lansate pe parcursul anului.
    MW2 e overhyped. MW1 a avut notele alea pentru ca a adus ceva nou seriei si a adus imbunatatiri majore pe partea de multiplayer. MW2 va avea tot ce a avut primul plus cateva imbunatatiri, dar nu la fel de importante ca ale primului joc. Nu va avea mai mult de 90 pe Metacritic

12. #452 SP

13. #453 SP
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post

Nu domnu', ma refer la Dragon Age (asta daca vrei neaparat sa iti dau exemple)

14. #454 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

15. #455 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition

Raspunsurile la intrebari sunt:

1. Infinity Ward

2. PS3, Xbox 360 and PC

3. November 10th 2009

4. fourzerotwo

5. Dual-wield handguns

6. Modern Warfare 2: Ghost

7. False - it's one iteration on

8. Square Enix

9. Task Force 141

10. Sargeant Gary "Roach" Sanderson

Daca aveti noroc si castigati am inteles ca se trimite si in UK si poate ne ajuta Robert .

16. #456 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ah.. am urmarit linkul tau si ti-am mai dat o sansa sa castigi

Baieti, urmariti linkul de aici Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition - Playfire.com ca aveti sanse mai mari

17. #457 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Defapt ăsta-i link-ul corect (gol)

Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition - Playfire.com

Fără acele numere aiurea.

Open browser -> Google (search) -> Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition -> Primul link -> Completați -> Succesz0r.

18. #458 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Alo! S-a mutat threadul Lockerz aici?

19. #459 SP
    Alo.... Eu am postat primul

20. #460 SP
    Manager paul's Avatar
    No delay on PC for Modern Warfare 2. You'll also have Prestige Mode in PC as well as lots of Steam support. Hopefully min specs will be soon
    Twitter / Robert Bowling: No delay on PC for Modern ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 141 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast