...dacă vrei army stuff (pe bune) te duci �n armată [ca bărbații adevărați] nu...te �mbeți cu apă rece. Play the game and...that's it
Daca si un shooter ca Modern Warfare a ajuns "the game of all games".. ar trebui sa ma las naiba de meseria asta, inseamna ca nu mai e de mine...
P.S. Luati-va furcile si topoarele si veniti in Drumul Taberei sa ma spanzurati![]()
Hai sa fim seriosi...nici un joc nu e perfect (poate doar prostia aia de GTA IV ca ala are nota 10 pe gamespot) asa ca nici MW2 nu are cum a fie perfectiunea intruchipata insa cred ca este un joc cu mult peste multe alte shootere.Eu o sa mi-l iau ca mie mi-a placut mult si MW1 asa ca-l astept pe urmatorul![]()
Desigur, nu am spus ca nu este un shooter bun, dar titlul "Game of the year" nu cred ca il merita.
P.S. nu am nimic cu fanii acestui joc si nici cu jocul in sine, asa ca nu mai veniti sa ma spanzurati![]()
Departe de mine gandul...nu imi place sa supar pe nimeni de aici indiferent de parerea lui despre vre-un joc sau altul.Vreau sa cred ca aici suntem "o mana de oameni" si ca putem sa ne respectam si sa fim prieteni chiar daca avem de multe ori pareri si gusturi diferite despre anumite jocuri.Oricum MW2 ramane un titlu de referinta...clar![]()
GTA IV nu mi se pare o prostie...
Iar voi cand ziceti "alt joc" va referiti clar la Uncharted 2 lol
Sa vedem cand apare MW 2 ce note ia![]()
Nu numai. Pe langa MW2 mai exista Uncharted 2, AC2, Dragon Age si alte jocuri lansate pe parcursul anului.
MW2 e overhyped. MW1 a avut notele alea pentru ca a adus ceva nou seriei si a adus imbunatatiri majore pe partea de multiplayer. MW2 va avea tot ce a avut primul plus cateva imbunatatiri, dar nu la fel de importante ca ale primului joc. Nu va avea mai mult de 90 pe Metacritic
Win a Copy of MW2 Prestige Edition - Xbox360Achievements.org
P.S. MW 2 chiar e overhyped o_0
Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition
Raspunsurile la intrebari sunt:
1. Infinity Ward
2. PS3, Xbox 360 and PC
3. November 10th 2009
4. fourzerotwo
5. Dual-wield handguns
6. Modern Warfare 2: Ghost
7. False - it's one iteration on
8. Square Enix
9. Task Force 141
10. Sargeant Gary "Roach" Sanderson
Daca aveti noroc si castigati am inteles ca se trimite si in UK si poate ne ajuta Robert.
Ah.. am urmarit linkul tau si ti-am mai dat o sansa sa castigi
Baieti, urmariti linkul de aici Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition - Playfire.com ca aveti sanse mai mari![]()
Defapt ăsta-i link-ul corect (gol)
Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition - Playfire.com
Fără acele numere aiurea.
Open browser -> Google (search) -> Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition -> Primul link -> Completați -> Succesz0r.
Twitter / Robert Bowling: No delay on PC for Modern ...No delay on PC for Modern Warfare 2. You'll also have Prestige Mode in PC as well as lots of Steam support. Hopefully min specs will be soon
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks