Poate facem un tri-tage![]()
PVRu meu merge perfect
Lol, stiu, am filmat dupa ce am vazut foarte (adica toate) multe video-uri ale lui SeaNanners si eram obsedat ca nu folosisem TAR-ul, mi-a mers destul de bine.
Aveam si unu de 53 - 3 cu UMP Akimbo Silencer, dar mi-am deletat tot folderul de gameplay![]()
Pareri despre multiplayer:
Mult prea haotic, in Team Deathmatch, doar acolo am jucat. Face un fraier cateva kill-uri, aduce nu stiu ce avion deasupra, se termina meciul in maxim 5 minute. Sa nu mai zic, cred ca e ceva perk care iti spune unde sunt playerii adversi si cand nu ai UAV, altfel nu imi explic cum vine unu tinta la mine cand stateam prone pe o cutie unde era imposibil sa ma vada din locul de unde venea el.
Uita-te mai in urma,pagina 128 postul 2542 si-o sa afli cum te-a gasit.Sunt insirate toate tampeniile din jocul asta in filmulet
Meh, mie mi se parea un joc mult mai bun daca nu avea atatea gadgeturi si abilitati. Astept si Medal of Honor, ca din ce am jucat in beta mi se pare foarte asemanator.
Nu se joaca nimeni doar pe PS3,unii se joaca pe X360 altii pe PS3
Call of Duty: Modern Warfare 2 Gets Two New Playlists
Starting today, the new maps from the Modern Warfare 2 Resurgence Package have been integrated into all of the playlists, which means that two more playlists have popped up. Hardcore Moshpit is made up of every hardcore mode – deathmatch, demolition, capture the flag, headquarters pro, search and destroy, and sabotage.
The other playlist is actually a returning favorite: the capture the flag playlist. So go ahead and capture the fun.
The playlists should be available right now on Xbox Live. PlayStation and Steam users should see the playlists in a week or so.
Problema e ca multi cu X360 joaca piratat, probabil d-aia nu sunt asa multi pe aici care sa vorbeasca despre jucat online. In schimb, pe PS3 nu exista alternativa, toti joaca originale si online, iar asta ii face sa fie si mai activi pe-aici. Totusi gasesti destui si cu X360 cu care sa joci.![]()
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks