Voi ce arme folositi in mw2? ce arma imi recomandati si mie? AK 47, Scar21, AUG, Scar-H ?
da nu ma pot adapta cu ak 47 are reculul foarte mare, iar daca atasez tinta la ea are reculul si mai mare
e cea mai buna armachiar si in cod 4, cod bo si chiar counter strike
tot timpu jocu pe pc cu ak47 + fmj
Incearca
Scar-H with Silencer
M93 RAFFICA Akimbo
Scavenger pro
Cold-Blooded Pro
Ninja pro sau Sitrep Pro
Semtex sau Claymore
Stun Grenade
Si
M4A1 Red Dot
SPAS12-Grip
Sleight Of Hand
Stopping Power
Steady Aim
Semtex
Stun Grenade
Kill Streaks Free For All
Predator Missile
Harrier Strike
Pavelow
Kill Streaks Team deathmatch
Care Package
Predator Missile
Emergency Air Drop
primele sapte sunt cele mai bune. vreau si eu jocul credeti ca 114 ron este un pret bun??
Poate sigilat in banii aia dar nu cred ca ai nevoie de asa ceva
Pentru SH un pret ok este intre 60-80 ron.Cauta la publicitate si sa fie impecabil,zona 2,engleza tot.
Poate vrei sa cumperi si DLC-urile de pe PSN
Scar-H si Tar21 sunt extra-overpowered. Oricum ai merge cu ele vei face scor bun. Exceptie face (probabil) daca pui Thermal.
Detin o caonsola PS3 slim 120 GB,consola nu are jailbrake,nu este modata si nici nu a fost vreodata. In w-end ma jucam Call of duty MW 2 si in timpul unui meci cineva a avut coduri si ne-a deblocat la toti cei care eram toate prestige,tittle,emblems,etc fara voia noastra. Acum intrebarea este: cum pot sa fac sa revin inapoi la deblocarile pe care le-am facut eu? ; Exista riscul sa primesc ban avand in vedere ca ceea ce sa intamplat a fost fara voia mea?
Multumesc.
Nu vei primi ban in locul tau ma-s bucura, totusi ce prestige esti ? daca esti lvl 70 prestige 1,2,3,4,5,6,7,8,9 poti da prestige si vei incepe totul de la inceput, dar vei avea toate titlurile si emblele, iar la leaderboard nu ai ce sa faci decat daca gasesti un prieten cu consola modata sa iti faca un derank...in rest nai ce sa faci...
Multumesc de raspuns. Este deblocat totul,prestige 10. problema este ca am un scor cu multe zerouri dar play time 3 ore acum...
Fi bucuros ca inainte trebuia sa platesti sa ai tot, frumos din partea ta ca vrei sa joci legit, ban nu vei primi stai linistit si pe playstation Modern Warfare 2 e mort full de hacker cu aimbot. Pe xbox nu am prins nici un hacker deocamdata.
Apropo nu mai joaca MW2 nimeni pe xbox?![]()
Mai joaca cineva pe PS3 ?
Daca ma vedeti online dati-mi invite...pana vine Killzone 3 imi potolesc "foamea" cu MW2
P.S.Se pare s-a facut curatenie pe servere..in 4 ore de joc n-am intalnit niciun cheater![]()
Bookmarks