Ce ii faci?
Printable View
Cei care au versiunea XBOX, se pot juca online? Intreb pt. ca eu cu "shiny PS3 version" nu ma pot conecta deloc de cand am facut ultimul update.
Doing it right now.
Pai chiar asa :D intai problemele cu party-ul, acuma cu online-ul. ce mai urmeaza? Am citit pe undeva ca pana joi, noi astia cu "shiny PS3" nu o sa ne putem juca on-line.
ps: cine imi imprumuta si mie un milieu pana joi sau vineri? vreau sa expun carcasa "blindata" ca si bibelou
imi explica si mie cineva despre ce e vorba? caci azi am comandat super mega extra incredibilu cod 6 mw2 si vad ca sunt o gramada de probleme.pai da nu-i ia mama lu draq! daca nu rezolva problemele mai rapid!!!
sunt dezamagit de ce au facut cei de la IW cu varianta PS3,dar sper ca problema se va rezolva cat mai repede
nu il am inca. o sa vina pe xbox ... candva.
dar cum poate sa fie asta un joc de 10 cu asemenea probleme? sau primeste nota asta cu speranta ca pe viitor sa nu aiba probleme.
mai bine il cumperi asa peste 2 ani sa fi sigur.
s-ar putea sa fiu singurul care, dupa ce il primeste, il va pune deoparta ca sa poata juca jocuri care merita ca forza 3 sau dragon age de exemplu? :D
bine ca intarzie webpredator cu livrarea. probleme si cu online-ul si cu trofeele. macar intra in meniu sau da crash? lol
de fapt cand lansezi jocul te trimite in cod 4 si scrie la status "ai cumparat jocul din primul val fraiere"
defapt webpredator stia dinainte ca vor fi probleme si de aceea il aduce doar dupa ce se remediaza acestea ...
p.s. este primul ( si probabil ultimul) joc pe care il cumpar la lansare
Asta se �nt�mplă c�nd ești condus de bani.
Văd că au �nceput să pună accentul pe cantitate (un Call of Duty �n fiecare an) dec�t pe calitate.
Mă rog, mie �mi vine peste vreo 2 săptăm�ni. Sper să se rezolve p�nă atunci.
si uite asa ne demonstreaza baieti cum se fac reclame false cum fac ei blat cu alte site-uri pentru promovare,iar cand jocul apare e plin de buguri dupa ce l-au super umflat ca o sa ne "kkm" pe noi cand o sa-l jucam(scuzati-mi expresia dar chiar am draci). chiar daca vor remedia problemele tot dezamagitor e ce se intampla!!
Cata, toti sunt condusi de bani, dar...pana mea, cand imi ceri 90 de euro pt. un joc, ma astept sa-mi mearga de la inceput cat de cat, urmand ca micile probleme sa fie reparate ulterior.
Vina nu este a celor de la Infinity Ward, ci a celor de la Activision. IW scoate un joc la 2 ani.
Probleme sunt doar pe PS3 la partea online. Se vor remedia. Ma uit pe Live si toata lumea joaca multiplayer.