Modern Warfare 2 m-a facut sa plang :((
...
atat de scurt e ! lol
Printable View
Modern Warfare 2 m-a facut sa plang :((
...
atat de scurt e ! lol
In cateva zile vin si eu >:).... Muhahahahahhahahahhahahahaha (O sa fiu bata :P)
Fratilor scuze de tiuitul ala care se auzea azi, de la mine era..nu stiu de ce naiba face asa! La mine in camera era liniste totala si deaodata incepe sa va tiuie voua, iar daca pun degetul pe gaura de la microfon nu se mai aude tiuitul :-|
o fi fost respiratia ta.. se poate intampla daca nu mai ai buretelul
daca am un prieten care joaca cum pot intra in meciul lui fara sa ma invitre el? ieri vami a intrat intr-un meci de-al meu fara sa-l invit dar eu n-am gasit cum sa intru inmeciul lui fara invitatie. de PSN e vorba
poate l-a invitat altcineva
Poti sa intrii tu: dai la invite si iti apare lista cu prietenii tai, selectezi prietenul si ai sub game card primul buton "game options" iar de acolo dai join session.
Mda eu am avut numai probleme azi cu multiplayerul pe PSN.Ma deconecta de la server aproape dupa fiecare meci,plus de 2 ori mi s-a blocat in timpul meciului si m-a scos afaraX(,sper sa se rezolve problemele cu online-ul ca e destul de enervant,nici in spec-ops nu am putut intra de fiecare data:-w
"Pourquoi?" :)) Frumos mod de a incheia seara chiar daca ne-am luat bataie :D.
:D
Acum ca ati jucat mai multi MW2 cum vi se pare fata de MW1 ? Mai bun , mai prost ?
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif
f smecher jocul chiar m-a fascinat!!!
clar da!! ne vedem mai tarziu online sa ne ciuruim!!!
Doamne...am pierdut o seara de mw2 si ma simt tare prost..am fost plecat:(am injurat toata noaptea, ce ati mai facut..?
puneti si voi aici id-urile de PSN cei care jucati pe ps3.
@Rasko eu din 2 o stiu, 1 nu l-am jucat online. eu am jucat sniper la inceputuri iar mai apoi cand s-a bagat regula de 1 sniper pe echipa am trecut pe rifla ca nu aveam rabdarea necesara pt a fi un sniper adevarat.
Xbox360Achievements.org - Call of Duty: Modern Warfare 2 Review
"With a mind-shattering campaign, superb co-op play, and the deepest multiplayer experience on Live, Modern Warfare 2 is one of the greatest shooters in gaming history, and a must-own for fans of the genre." >:)