eu unu imi killaresc timpu pe-aici...
Printable View
eu unu imi killaresc timpu pe-aici...
Deocamdata nu, sper ca de maine seara....trigger happy !!!
Intrati pe Xlink Kai ca e destula lume si nu prea sunt probleme cu lagul. Mai ales daca ne strangem destui romani. Este si un post pe acest forum de unde puteti lua ID-uri de la romani. http://www.consolegames.ro/forum/f9-...068-xlink-kai/
vesti bune
PS3 Update: MP Servers gradually coming back online. Some users may still experience issues. Also, EU Players get Trophy patch tonight.
L-am inceput la ora 20 ieri, l-am terminat chiar acum ( pe Regular ). Maine ii fac mini-review. :D Prepare your flaming sticks. :evil:
Hop si cu o poza din seara asta, cred ca am scapat pe cativa, AlanPoe nu cred ca este si probabil inca cineva>:). Oricum treaba sta in felu' urmator, daca ai "noroc" sa dai de pandaci ti-o iei grav, cum de fapt ni s-a intamplat si noua de cateva ori in seara asta. La un moment dat erau doua harrier-uri pe harta, plus un elicopter care ne faceeau bucatele.
Mda, AlanPoe nu va mai fi ceva vreme. A murit a doua consola. Of, va mai trece o luna pana sa ne vedem.
Dar ce-i cu Rasko, nu joaca si el cu voi?
L-am vazut activ pe topicul cu KAI.:D
Pana la urma cum e jocul?...se ridica sau nu la nivelul asteptarilor noastre?
care e treaba cu heartbeat detector cum functioneaza???
Ai un atasament la arma, un LCD deschis(ca la camera de filmat) si pe el din cand in cand (are un refresh de vreo 10 sec) apar niste puncte verzi sau rosii (friendly or foe). E extraodinar cum poti sta pitit intr-o groapa si tot iti scoti capu doar cand e inamicul langa tine.
PS: De fiecare data cand fac referire la MW2 zic "extraordinar"...e justificat acest "tic"
pai nu e acelashi lucru cu cu UAV-ul???
Nu e acelasi lucru. Asta e pus ca atasament la arma. E mult mai eficient ca si UAV-ul.
Asa arata: Heartbeat detector mw2 image by bust331 on Photobucket.
Aseara am vazut cum functioneaza EMP bomb... ce tare eeee!!!!
Nu ma pronunt despre problemele pe care le experimenteaza userii pe PSN deoarece nu le cunosc. Am versiunea de 360 a jocului si am inceput sa joc ieri pe la ora 19. De la 20:30 pana la 02:00 am fost online: Free for All si Search and Destroy. In tot acest timp nu am experimentat nici cea mai mica urma de lag sau orice probleme de conectivitate, peering etc. Nu spun ca nu sunt probleme, spun ca mie mi-a mers absolut perfect fara nici un fel de "issue"!
In afara de SeikQ, cine mai are versiunea de PS3? Se pot detalia problemele pe care le au userii romani?....colegul nostru jucand din afara tarii.
Cat despre joc, cum spunea si un batran prieten de-al meu cu cateva pagini in urma, nu credeam sa ma mai uimeasca un joc Call of Duty. Este fenomenal...Singleplayer+Multiplayer = Epic