Abia am inceput partea a 4-a. Fantastic!
Eu mi l-am comandat deja de pe Amazon.com, sellerul Halu Games: Amazon.com: Buying Choices: The Walking Dead. 39$ a costat in total.
�ntre 25 și 31 decembrie putem juca de pe Xbox live primul episod din The Walking Dead gratis, iar celelalte vor fi la reducere pe 28 decembrie cred![]()
Tocmai am terminat cele 5 episoade dn Walking Dead.Superb joc , dar pacat de finalVa fi cumva o continuare?
In mod clar va iesi si sezonul 2, la ce succes a avut. Si daca te-ai uitat si la ce urma dupa generic, in mod clar a lasat loc de continuare.
As vrea si eu sa �ncerc jocul, o singura �ntrebare am, are legătura cu serialul? Nu am văzut serialul si vreau sa ştiu daca trebuie musai sa il urmăresc �nainte de joc![]()
Nu trebuie să vezi serialul pentru a juca jocul. Are alte personaje, alt story line... cel puțin eu așa știu.
Am văzut serialul, dar jocul probabil �l iau zilele următoare.![]()
Astazi am descarcat si eu Episode 1 si sunt destul de multumit de el si probabil voi cumpara si celelalte episoade.Imi place ca are grad mare de rejucabilitate si te cam prinde :d
Revin după ce am jucat primul episod. �n primul episod apar pentru c�teva secvențe 2 personaje din serial, dar asta nu influențează cu nimic jocul...
Pentru cei ce au văzut serialul este un bonus �n plus, aflii mai multe despre c�teva personaje �nainte de a apărea �n serial.
Pentru cei care nu au văzut serialul nu contează, dacă o să �ncepeți să vă și uitați la serial, atunci țineți minte 2 nume din joc
---------- Post added 28-12-2012 at 12:19 PM ----------
Astăzi pe xbox live marketplace episoadele 2-5 sunt la 200 msp fiecare!
Primul episod este �ncă gratis!![]()
Un joc absolut genial...O atmosfera incredibila...Merita cumparat,mai ales acum la reducere!
Versiunea retail EU a aparut la precomanda pe ShopTo: ShopTo.Net - Search Product
Se lanseaza pe 10 mai la pretul de £26.84
si eu am terminat primul episod. imi place foarte mult ca fiecare decizie luata are un impact semnificativ. Povestea este fantastica, cum este si serialul. Am terminat episodul incercand sa fiu ,, The Good Guy,, cu Kenny si Carley. ca sa nu dau spoilere, o sa intreb direct: cat de mult ar schimba jocul daca as juca din nou episodul, luand de data aceasta deciziile invers, sa salvez/sustin pe ceilalti? Ar avea un impact si mai mare pe parcursul celorlalte episoade, care foarte probabil o sa le achizitionez?
By MonkY in forum Apple
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
Bookmarks