Mie personal mi-a placut.
campanie de publicitate nu trebuie sa fie buna sau proasta..trebuie sa prinda..si prinde la the average american(ca doar de aia se vinde in draci pe xbox si nu numai) si la copii de 12 ani..vezi mai sus despre ce vorbesc..
pe mine unul din BO2 spre ex ma intereseaza zombie mode..si daca s-ar vinde separat l-as cumpara...
partea buna la jocuriile COD e ca inca n-au Online Pass si le poti revinde la pret bun dupa ce te plictisesti de ele..
Din trailerul acela surprise, cine e tipa blonda care da cu tomahawk? nu cumva e tipa din The Big Bang...?
o intrebare ptr cei care sunt fan inraiti COD si au urmarit trailere si informatii despre Bloops 2...va exista si un mod Spec Ops(misiuni in co-op) ?
Nu, nu vom vedea asa ceva. Spec-Ops este doar in seria Modern Warfare. Modul Co-Op pentru Black Ops 2 este defapt Zombie Mode si dupa parerea mea, este mai bun decat Spec Ops ~ este mai funny sa omori zombie cu prietenii![]()
Din ce am vazut pana acum e cel mai bun fps de pe piata. Voi renunta la Assassin's Creed 3 pt. black ops 2.
nu exista cel mai bun FPS de pe piata..exista doar preferinte personale...eu nu inteleg cum e treaba cu renuntatul..parca peste 1 luna vine sfarsitul lumii si trebuie neaparat sa fi jucat unul dintre cele 2 jocuri
![]()
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks