Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 287

Thread: The Evil Within

1. #161 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Referitor la ce a spus colegul ShpioOn:
    Jocul e greu, chiar foarte greu in anumite momente. Il joc pe Survival si deja am vreo 11h de joc pana in chapter 10. Trebuie totusi sa spun ca arme si munitie se gasesc, nu cat ar trebui dar se gasesc. Ideea e sa cauti peste tot. O buna strategie e sa aduni parts din capcane si pot creea agony bolts care sunt destul de ok. Am avut momente in care aveam 6 gloante pt shotgun, 15 pt pistol, 5 rifle, o gramada de agony bolts si vreo 2 grenade
    Partea cu camera, da, e cam nasoala, ai momente in care nu vezi nimic si te trezesti cu zombie la c**ul tau
    Overall, e un joc bun cu un nivel de dificultate cam ridicat si, pentru cei ce pot trece peste aceste mici 'defecte' un must-play

2. #162 SP
    Member Ramon's Avatar
    Jocul este challenging si peste tot pe internet lumea e placut surprinsa de joc. Check "Game Scoop" pe IGN sau "Just Played" pe Game Trailers.

Tehnic are intr-adevar issues, cum sunt cele de FPS, FOV sau aspect ratio, dar gameplayul si atmosfera sunt f bine realizate.

3. #163 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sper sa ma apuc si eu de el saptamana asta ca nu mai am rabdare (il am de saptamana trecuta insa nu l-am jucat pt. ca mai am de luat un trofeu in Demon's Souls pt. Platina lu' peste prajit si daca-l las acuma de el nu ma mai apuc veci. Un inel frate, pt. un amarat de inel ).

4. #164 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stream pe twitch te rog

5. #165 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    L-am terminat in 15 ore si ceva si pot sa spun ca mi-a lasat un gust extraordinar.Jocul asta mi-a dat cele mai mari emotii dintre toate jocurile survival-horror.Atmosfera jocului este de nedescris.Am sa-l reiau pe new game+
    Si inca ceva:jocul nu este repetitiv .

6. #166 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Hmmm.... m-ati convins o sa ma duc sa-l iau si eu.

7. #167 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Subscriu la ce a spus BlackGremlin, pe langa toate neajunsurile pe care le-am enumerat intr-un post anterior, jocul ofera o atmosfera unica, pe care sincer nu am mai intalnit-o in nici un survival horror, pana acum. Macar si pentru asta, merita jucat.

Eu i-am mai acordat o sansa, am continuat de unde am ramas, de la capitolul 3, am jucat vreo 2 ore si ceva, aseara si incepe sa-mi placa.

8. #168 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Stream pe twitch te rog
    Azi dupa ora 19 (ca acum DIN PACATE sunt la servici) <- ala-s eu.

Aseara numa am terminat cu Demon's Souls

9. #169 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai lasi un mesaj inainte cu 15 min

10. #170 SP
    Stai linistit ca vreo 10 minute umblu prin optiuni sa-mi setez chestii camera si etc. asta daca se poate seta

11. #171 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O sa fie ceva interactiv? Poate vreau sa pun cateva intrebari pe chat Ieri seara m-am uitat la un tip super ok si m-a convins sa cumpar Alien Isolation

12. #172 SP
    Dada, interactiv

13. #173 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Dant3 cumpara-ti jocul ca merita din plin,mai ales daca iti plac jocurile survival-horror.Singurul minus care l-am gasit la joc este field of view,dar te obisnuiesti dupa cateva capitole.Cat despre story...e si el un puzzle,adica la sfarsitul jocului analizezi toate situatile prin care ai trecut si incerci sa intelegi ce naiba s-a intamplat. Pe scurt,povestea e misterioasa.

14. #174 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vreau Alien si Shadow of Mordor, acum il vreau si pe asta, sper sa nu imi placa diseară. Ma mint si eu acum Nu pot sa sparg atâția bani odată, nu stau in Belgravistan

15. #175 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Sunt in asentiment cu tine, Dant3, exact astea le vreau si eu acum, Alien Isolation si Shadow Of Mordor. Dar de unde bani pentru toate?

16. #176 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Când ma gândesc ca își mai fac apariția încă doua, turbez si mai rau Lords of the Fallen si Dragon Age. Anul viitor o sa fie jale, bani sa fie, daca nu, stii vorba aia, mai schimbam o suta de euro

17. #177 SP
    In 10 minute incep las link aici

---------- Post added 22-10-2014 at 19:54 ----------

LIVE!! The Evil Within | XO | w/ Commentary, lol

Twitch" bgcolor="#000000">Twitch value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" />Twitch&auto_play=false&start_volume=25" />

18. #178 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La naiba ca am avut treaba, intru acum sper ca mai ești

19. #179 SP
    Sunt la chapter 3 si pana acum jocul are dificultate -1

cine e curios care e treaba: am comentat acolo tot ce-mi place si ce nu-mi place pana acum

RonanLIVE - The Evil Within ¦ XO ¦ w/ Commentary, lol (part 1) - Twitch

RonanLIVE - The Evil Within ¦ XO ¦ w/ Commentary, lol (part 2) - Twitch

Dant3, ciudat ca nu ti-a mers...de la mine n-am facut nicio limitare :/

Era sa uit: Merci celor care au intrat si mi-au tinut de urat

20. #180 SP
    Inca unu in 10 minute:

LIVE!! The Evil Within | XO | w/ Commentary, lol (JOI) - Twitch

Twitch" bgcolor="#000000">Twitch value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" />Twitch&auto_play=false&start_volume=25" />
    Attached Images Attached Images evil-within-alternate-covers-1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast