Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 15 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 287

Thread: The Evil Within

1. #201 SP
    Member Ramon's Avatar
    Daca n-ai mai jucat Resident Evil, poti sa zici ca seamana cu Alan Wake. Dar gameplayul e clar Resident Evil. Sunt niste diferente.

2. #202 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Nu prea are legatura cu Alan Wake.

@darkr3surrecter, da, jocul este bun. Parerea mea este sa ti-l cumperi.

Eu i-am acordat o noua sansa si pot sa spun ca dupa capitolul 3, lucrurile se schimba total si ma repet, atmosfera este una incredibila!

3. #203 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Adica xper vrei sa spui ca l-ai terminat pe AKUMU? That's one hit...you are dead
    In cazul acesta...jos palaria, you're the man

4. #204 SP
    Si l-am terminat
    Attached Images Attached Images photo-0002.jpg

5. #205 SP
    Member xper's Avatar
    @ilie11 Este usor dupa ce te obisnuiesti cu micarile AI-ul. Mai greu este atunci cand joci pe akumu fara upgrades,fara cheite etc sau poate doar cu pistolul, am vazut pe yt pe cineva care a terminat jocul asa, deci se poate.

6. #206 SP
    Member eneea's Avatar
    Ieri am terminat si eu jocul pe Survival, foarte frumos a fost si cum s-a mai zis, mie mi-a adus aminte de Alana Wake.
    Sa vad poate reusesc sa-i fac un review

7. #207 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

8. #208 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu sunt nou in lumea consolelor asa ca am inceput cu PS4. Evident inainte nu am jucat nimic genul survivor horror. Primul pe care l-am jucat dar nu pot zice ca e horror e The Last of Us Remastered. Si pot spune ca asta e mult mai scarry si interesant. Imi pare bine ca l-am cumparat.

9. #209 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Este demo available pe steam in caz ca vreti sa-l incercati.Save 15% on The Evil Within on Steam

10. #210 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Dupa primele 3 capitole pot spune ca il ador, o surpriza EXTREM de placuta. Stiam ca Shinji Mikami nu are cum sa dezamageasca. Am un vibe rasunator de Resident Evil 4 combinat cu primele din serie. Daca sunteti fani survival horror, n-ati jucat ceva mai bun de ani de zile!!! Nu stati pe ganduri!!
    Grafica nu e top notch necst jen bull, dar orientarea artistica si micile trucuri folosite de regizor sunt absolut impresionante. Are momente unde tinde spre fotorealism, spre exemplu inceputul capitlului 3 cand am intrat in satul acela. Mi s-a facut pielea de gaina!! Superb!!

11. #211 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    O intrebare ... sunt cativa pe aici care l-au luat pt PS3 ? , nu de alta dar la Altex apare ca stoc epuizat ... si din cate am vazut pe bazar ... nu s-a pus absolut nici un exemplar SH ... is it that colectable ???

Cum se misca pe PS3 , camera ok ?

12. #212 SP
    Member SavePluto's Avatar

13. #213 SP
    Member geo971986's Avatar
    ch. 5 akumu...pana aici a fost decent. L-a terminat careva (pe akumu)?

14. #214 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    L-a terminat userul xper.

15. #215 SP
    Member xper's Avatar
    Am facut un mic
    pe youtube cu unele momente "grele" din joc , sper sa va ajute. Postati care gasiti metode mai bune sau glitch-uri,gamebraker-uri etc . Mersi!

16. #216 SP
    Member geo971986's Avatar
    Fire bolts de unde le obtii?

17. #217 SP
    Same here, de unde naiba ai incendiary bolts? Doar pe AKUMU sunt sau ce ?
    And,xper, you make it look so easy...damn

18. #218 SP
    Member xper's Avatar
    Mi se pare ca Fire Bolt si Poison Bolt vin ca DLC-uri din acel Fighting Chance Pack deci e cam cheating nici nu am realizat asta pana acum am crezut ca e normal doh lol.

19. #219 SP
    Member SavePluto's Avatar
    L-am terminat pe casual, un joc foarte bun , cu o atmosfera superba, true survival horror. Recomand

20. #220 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    L-am terminat si eu, dupa 3 saptamani, tot pe casual. Cel mai bun joc din punct de vedere grafic pe care l-am jucat, chiar si peste The Last of Us Remastered, cu mult.Unele boss battles au fost prea grele, iti dadeau dureri de cap, insa, dupa capitolul 10 nu m-am mai putut opri din jucat. Asa da joc next-gen, 9-9.5 din partea mea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 15 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast