Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 259

Thread: E3 2012

1. #181 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Arata superb AC 3
    Arata bine,dar prea au scos "assassin-ul" din joc. Ar trebui sa fie numit Terminator Creed. Connor (nu John Connor din Terminator, ci Connor din AC 3) toaca zeci de inamici fara pic de efort atat in cinematics-uri cat si in jocul propriu zis. Army of one in orice caz...

p.s. mai bag o ora si ceva de somn pana la conferinta Sony

p.s.2. asa imi plac zecile de video-uri si GIF-uri facute pe seama celor de la M$...dar din cate am inteles o cam merita (inca nu imi dau cu parearea, pentru ca nu am vazut conferinta)

2. #182 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Foarte tare Watch Dogs

3. #183 SP
    Member momi's Avatar
    in sfirsit ceva nou si foarte promitator...watch dogs...

4. #184 SP
    Ω Pira's Avatar
    Watch Dogs a rupt normele. Sa vina GOWA!!!

5. #185 SP
    Banned cryyo's Avatar

6. #186 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Doar Most Wanted va rog

7. #187 SP
    Ω Pira's Avatar

8. #188 SP
    Member momi's Avatar
    credeam ca microsh.t e campiona la aburit lumea dar se pare ca azi ii depasesc astia de la sony...40 de minute in care au prezentat un joc pentru copii mici si doua jocuri fara gameplay ...penibil ,penibil....

..."assasinss creed look s amazing on ps3" ...sunt mai ceva ca niste copii de gradinita...

...inca 20 de minute siii....surpriza ....book of spells...i a terminat de tot pe aia din sala...

...the last of us ...in rest nimic de comentat...pentru ca un "film frumos" (sase cai frumosi) nu poate fi comentat in lipsa unui gameplay...

... inca o conferinta plina de noutati...e clar consolele nu mai au in prim plan jocurile...viitorul ne duce spre aplicatii , socializare si alte prostii...

9. #189 SP
    Junior Member rs.marius's Avatar
    WonderBook??? Really??? Nu puteau sa lase prostiile de genul pentru wii?

Beyond looks awesome!!!

10. #190 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Deci Beyond si The Last of Us ,doar astea doua au fost interesante(cel putin pentru mine) ,restul cam slabut.Chiar sunt curios cand apare The Last of Us ,arata bestial ,n-am ce zice .

11. #191 SP
    r@h@tul ala de Wonderbook a mancar mai mult timp decat toate materialele bune la un loc (Beyond, GoW, Last of Us). Si poate cativa dintre voi o sa ma urati da mie mi-a placut PS Allstars Battle Royal

12. #192 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...si Gow e ok...vreau sa vad si eu adulti de 45 de ani jucand Book of Spells

13. #193 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    r@h@tul ala de Wonderbook a mancar mai mult timp decat toate materialele bune la un loc (Beyond, GoW, Last of Us). Si poate cativa dintre voi o sa ma urati da mie mi-a placut PS Allstars Battle Royal
    Pare fun dar eu sunt mai mult cu FPS-urile si jocuri cu povesti interesante

14. #194 SP
    Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...si Gow e ok...vreau sa vad si eu adulti de 45 de ani jucand Book of Spells
    nici copii de 10 ani (care sunt "target-ul" lor) nu o sa il joace .

Sunt curios ce o sa ne ofere cei de la Nintendo azi. Wii U extrem de mult si sa speram la un nou Zelda, Mario, Metroid (the classics).

15. #195 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

16. #196 SP
    Member ramonski's Avatar
    Daaamn!

17. #197 SP
    Member solaru's Avatar
    Star Wars 1313 arata bine. daca va fi si pe console... o sa fie nebunie... ... May the force be with U!!!!

18. #198 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Slabute amandoua conferinte pana acum,2-3 jocuri mai rasarite la fiecare,in rest numai material de umplutura ca sa-si faca norma de 1:30.Jocurile care ma asteptam sa fie bune asa au si fost,nici o surpriza acolo,singurul joc care mi-a trezit curiozitatea si m-a impresionat intradevar pana acum e Watch Dogs de la Ubisoft,bravo lor ca au indraznit sa vina cu ceva nou si frumos.

19. #199 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    "2012 este anul cu cele mai bune jocuri", dar aproape toate apar in 2013. Interesant.

20. #200 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    "2012 este anul cu cele mai bune jocuri filme"

Asa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast