Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Putin ajutor ? Multumesc anticipat!

1. #1 SP
    Junior Member jorjest's Avatar

Putin ajutor ? Multumesc anticipat!

Buna ziua , am si eu o intrebare pt persoanele care au reusit sa faca asta :
    Pot sa ma joc pe xbox live cu un joc original ( Battlefield 3 ) daca consola mea e modata?
    Am cautat pe net si parerile sunt impartite ....
    Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze...
    Multumesc!

2. #2 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Normal ca poti. Pana se "prinde" Microosft ca e modata consola, dupa aia nu mai joci nimic pe Live. Insa eu am alta intrebare, vad ca esti membru de 2 ani deja pe forum, nu stiai ca discutiile despre modari nu-s tocmai agreate aici?

3. #3 SP
    Scuze , eu am facut prostia sa o modez ... acum incerc sa fac ceva sa scap de ea , nici mie nu imi place ca e modata .....

4. #4 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Putin ajutor ? Multumesc anticipat!

Fa update la ultimul dashboard...si scapi.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

5. #5 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Tot e riscant,cel mai simplu o vinzi cuiva care vrea o consola modata si iti cumperi alta nou nouta si nu te mai apropii de moderi.Simple as that.

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Putin ajutor ? Multumesc anticipat!

Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Normal ca poti. Pana se "prinde" Microosft ca e modata consola, dupa aia nu mai joci nimic pe Live. Insa eu am alta intrebare, vad ca esti membru de 2 ani deja pe forum, nu stiai ca discutiile despre modari nu-s tocmai agreate aici?
    Discutia despre modari nu e interzisa, nu confundati totusi modarea cu piraterie. Chiar daca in 99% cei cu consola modata sunt si "pirati" trebuie facuta insa o diferenta intre cele doua concepte. Modare != piraterie... In plus e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat nu se lauda pe forum ce jocuri joaca el inainte de a fi lansate si promoveaza pirateria. Stiu ca o sa primesc un raspuns din parte ta, dar incearca totusi sa intelegi diferenta intre cele doua idei si sa fim mai agreabili intre noi... Suntem o comunitate, nu un simplu forum si pana la urma e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat respecta regulile forumului. Am mai zis si inainte, daca un user vine si spune ca are consola modata nu-i sariti imediat in cap cu ironii ieftine si incercati sa-i explicati totusi si sa-i raspundeti la intrebari. Pana la urma el doreste sa-si cumpere un joc si intreaba daca poate sa se joace cu consola care e modata (si acest lucru nu incalca nicio lege, e ca si cum ai avea jb la telefon si sa stii ca instanta din SUA de ex a declarat ca e perfect legal sa ai jb dar nu ai voie sa joci copiezi jocurile sau aplicatii de pe net) pe live . Daca gresesc rog un moderator sa ma corecteze, poate cine stie s-au schimbat regulile in ultimul timp si atunci imi cer scuze

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #7 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    de cand tot spun si eu chestia asta..dar ptr majoritatea conteaza ce zice "lumea" ..poate sa nu fie moral dar e legal..

8. #8 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by jorjest View Post
    Buna ziua , am si eu o intrebare pt persoanele care au reusit sa faca asta :
    Pot sa ma joc pe xbox live cu un joc original ( Battlefield 3 ) daca consola mea e modata?
    Am cautat pe net si parerile sunt impartite ....
    Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze...
    Multumesc!
    - Da, te poti juca cu joc original pe live, fara nici o problema daca ai consola modata cu LT 3.0.
    - Mai periculos e sa te joci pe live, cu consola modata si joc piratat.
    - Update-ul de dashboard nu afecteaza cu nimic modarea, atata timp cat nu-i rgh.
    Pentru intrebari despre asta, cel mai bine lasi un pm la Donely, si el te poate ajuta cu sfaturi.

9. #9 SP
    Eu am jocul original si am facut prostia sa modez consola....
    Oricum multumesc pentru sfaturi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.