Team Cluj eXpress, ready! =)
daca le dai o "ciunga" se inscriu si online,trebe doar sa le dai ceva,vreti sa va faca " jocul" moca?
Pai trebuia sa fie omor la inscriere la soul calibur, sa stea cu f5u la refresh pe thread cand apar inscrierile, mii de oameni sa se bata pe locuri, sa crape siteul si baza de date pt ca nu are loc de atatia oameni.
La asta ma asteptam pt jocu asta![]()
Am fost si am spamat la street fighter cat am putut dar am pierdutAsta pt ca adversarul meu spama vartos si mai puternic decat mine. Cam naspa jocu asta, este o aberatie pt ca am pierdut facerolling pe controller, spre deosebire de Soul Calibur, care este un joc osom pt ca eram pe podium si m-am impiedicat si am cazut cu gura in controller si am castigat din greseala.
Alex@SSF4AEGood stuff!
Cat despre (@tekken 6) ->
ultimul meci! Ca-l castigam, ca-l pierdem noi mergem ca pierdem trenul!)))
...acum nu stiu ce importanta mai are ca l-am castigat (oricum n-ema auto descalificat) dar e bine c-am ramas acolo in topsi e bine c-am mai jucat tekken 6.
Dupa cum am zis, pentru un meci de tekken 6 (offline) merg si pana-n China!
Asa un review overview scurt, personal m-am simtit excelent la fel si bobo (poate scrie si el ceva pe aici) pacat ca i-ar s-a schimbat ordinea jocurilor. Pai mai...:/ (nu vreau sa supar pe nimeni) dar daca ordinea a fost MK9, TEKKEN 6, SC5 pai asa sa ramana... :/ ca e naspa sa vii pt. un joc si sa n-apuci sa termini asa cum trebuie (fie ca e castig sau pierdere). Acuma ca stau prost cu timpul asta e...dar daca oamenii fac tot posibilul sa ajunga...va rog sa faceti si voi tot posibilul sa respectati orarul propriu
. In rest totul a fost oki
locatia oki (40 de minute pe jos de la gara), lumea oki (ma bucur c-am intalnit si oameni de pe forum) am vazut si 2-3 fete...no
good stuff.
*p.s.
Next time (la battlekon) va fi prezent si un Game Capture HD AVT-C281. Promit. Nu se mai poate asa ceva...sa se piarda meciuri. Finala la MK9...pff...pai EVO a fost gluma!Good stuff.
Multam RonanN1 pt apreciere,,,pt finala la MK9....Ma bucur daca a fost ok finala la MK9...DED![]()
Bookmarks