Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Un nou joc in seria Mass Effect

1. #1 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar

Un nou joc in seria Mass Effect

Un post pe blog-ul Bioware in care se confirma un nou joc in seria Mass Effect, plus mai mult dlc pentru Mass Effect 3.

YEAH!

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Era logic ca vor mai "mulge" ceva...

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    I don't mind. Sa mulga Mass Effect-ul pana la numarul 10. Sa-l omoare si sa-l invie pe Shepard pana se plictisesc (sau sa devina si ei originali si sa introduca noi caractere). I just love this game that much

4. #4 SP

Re: Un nou joc in seria Mass Effect

Pai, da, dar atata timp cat rezultatul e la fel de bun sau mai bun ca ME3, de ce nu?

Sa-l mulga pana-i sar ochii din cap.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

5. #5 SP
    Mda...tine de gusturi. Eu personal m-am plictisit jucand ME3 si nu l-am terminat. M-am lovit de atat de multe chestii prost facute, in comparatie cu alte jocuri mult mai slabe, incat efectiv mi s-a scarbit.

De ex, nu-mi venea sa cred (dupa ce tocmai jucasem Binary Domain) ca la un joc de asa calibru, in momentul in care trag in oponenti, acestia nu reactioneaza absolut deloc si continua aceeasi animatie de inaintat sau intrat in cover, precum si multe alte mizerii de genu asta. Mai ales dupa ce vazusem in BD, cat de realist reactioneaza inamicii la fiecare glont care-i loveste, cum li se sparge "armura" si cum trebuie sa schimb tactica pentru fiecare grup de inamici.

6. #6 SP

Eu cel putin il joc pentru poveste, pe minim de dificultate. Pur si simplu nu ma intereseaza cum sare armura de pe inamici in ME, luptele sunt acolo pentru a ajunge la cut-scene-uri, pentru mine.

7. #7 SP
    Decat sa dau banii pe un joc pentru a vedea cut-scene-urile, mai bine astept 1-2-3 saptamani si vad povestea pe youtube. Acelasi lucru l-am spus si despre MGS4. Eu joc un joc pentru placerea de a juca nu pentru a ma uita la el. Pentru asta avem filmele

Intr-adevar, povestea si universul au fost foarte bine realizate, m-au captivat de la primul, dar nu voi "lauda" niciodata un producator care a promis o trilogie si in urma succesului avut, mai face si altele (vezi Halo si Gears of War).

Daca Nolan ar mai face un film Batman (sau 10), cu siguranta va fi privit altfel de public (vezi Pirates of the Caribbean).

8. #8 SP

Ok, e alegerea ta de ce te joci sau ce astepti de la un joc. Si atata timp cat jocurile sunt bune nu am nici o problema in a juca ME15. Nu am nici o iluzie, bineinteles ca studiourile vor mulge o frsnciza cat vor putea, ideea este sa scoatajocuri bune. Bune din punctul meu de vedere.

9. #9 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Nu stiu ce are lumea cu Mass Effect 3.Este un joc superb.L-am jucat de 3 ori campania sp si multe ore bagate in co op.Abia astept un nou joc ME , dar sa fie cu un personaj nou.Chiar mi-ar placea si un dlc la ME3 cu charactere care tineau lupta pe pamant cu reapers.
    Eu astept cat mai multe jocuri ME.O serie absolut superba si care m-a bucurat si mai tare azi cu stirea portarii lui ME1 pe ps3

10. #10 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Nu stiu ce are lumea cu Mass Effect 3.Este un joc superb.L-am jucat de 3 ori campania sp si multe ore bagate in co op.Abia astept un nou joc ME , dar sa fie cu un personaj nou.Chiar mi-ar placea si un dlc la ME3 cu charactere care tineau lupta pe pamant cu reapers.
    Eu astept cat mai multe jocuri ME.O serie absolut superba si care m-a bucurat si mai tare azi cu stirea portarii lui ME1 pe ps3
    prea simplificat,dialoguri puerile,lipsit de substanta si profunzime

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    prea simplificat,dialoguri puerile,lipsit de substanta si profunzime
    Parerea ta , care ca de obicei una foarte critica.
    Repet parerea ta si nah , nu e cazul ca pe alte threaduri sa facem n comparatii cu n joace si sa o lungim aiurea
    Oricum parerea la cei care il criticati asa aspru pe Me3 nu conteaza , ca sunt destui care sunt incantati de un nou joc Mass Effect

12. #12 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Parerea ta , care ca de obicei una foarte critica.
    Repet parerea ta si nah , nu e cazul ca pe alte threaduri sa facem n comparatii cu n joace si sa o lungim aiurea
    Oricum parerea la cei care il criticati asa aspru pe Me3 nu conteaza , ca sunt destui care sunt incantati de un nou joc Mass Effect
    parerea mea e cu atat mai critica tinand cont ca jocul vine la Bioware ,o companie care se prostitueaza in momentul de fata..si o companie care atunci cand a vrut a putut sa scoata jocuri incredibile(nu stiu daca ai jucat SW:KOTOR 1 sau Jade Empire)..dar dau cezarului ce-i al cezarului acolo unde e cazul..

P.S.Nu stiu ce-ai vrut sa spui cu ultima fraza...suna ca si cum ai fi in stare sa te iei la tranta cu "cei care duc in desert" numele Bioware-ului..poate am inteles eu gresit

P.S.S.Am vazut ca ai pus ca minus la RE5 faptul ca nu te poti misca atunci cand tragi...asta e trademark-ul seriei RE..dar ca mai toate francizele care exista de 10-15 ani: mai devreme sau mai tarziu sunt standardizate si isi pierd din personalitate..

13. #13 SP
    Iubesc seria Sw Kotor e absolut superba.Mai ales Kotor 1 cu Darth Revan

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.