Gotham City Impostors will be available for download on the PC, PlayStation Network and Xbox LIVE on January 10, 2012.
Register for beta: Gotham City Impostors .
Gotham City Impostors will be available for download on the PC, PlayStation Network and Xbox LIVE on January 10, 2012.
Register for beta: Gotham City Impostors .
Am un cod pentru BETA xbox 360. Il voi posta aici la ora 17:00. Cine ii da redeem primul e al lui. May the force be with you !
Si eu joc ! Add bra1ngr1nd3r . In afara faptului ca jocul este cam uratel d.p.d.v. grafic , iar problemele (nu foarte mari) in legatura cu lag-ul exista , totul este foarte , arcade si fun , numa' bun pt. o pauza dupa ceva BC2 sau dupa un joc cu MP 'mai serios' . Cheers !
Gotham City Impostors ... Pentru cei ce nu au auzit inca de acest joc... Abia a aparut astazi, fiind downloadabil de pe marketplace. Daca mai joaca cineva vreau si eu un add pls, poate reusim sa facem si un party sa jucam in echipa.
That face! I hate that face! OMG! That face! GOD! I have to find him, I'll never forget that face!)))))))))
...and he jumps out of my goddamn way and he kills me...HE KILLS ME!...GOD!
ahahahah!!!!
Nu prea imi place jocul.Cam sec si este o alta copie putin modificata a aproape oricarui FPS aparut in ultimii 2-3 ani.
Ca a copiat elemente din FPS-uri cu renume aparute in ultimii ani e cat se poate de adevarat, dar cam greu sa zici ca jocul e sec. Are o diversitate destul de buna la aproape toate capitolele, te recompenseaza pentru jocul in echipa si..cam pentru orice altceva si are umor..ceea ce marea majoritate a FPS-urilor chiar nu au. Mai adaugi un matchmaking ok si meciuri in esenta lag-free si aia e. Eu sunt level 28 si am cam inceput sa-i rup pe baieti![]()
Ok man, iar eu iti respect parerea, dar am simtit nevoia sa fac niste precizariOricum, sfatul meu pentru cei interesati e sa bage Trial-ul de o ora de gameplay si sa se convinga singuri ce si cum.
Bookmarks