Peste 40 de minute de informatii despre Destiny. Must see - pentru fani!
Bungie has released a handful of new screenshots showcasing Destiny, its upcoming first-person shooter/Borderlands-ish action RPG. The screenshots are a part of the studio’s latest Mailsack blog post, which chronicled some new details on the game’s loot, crafting, and lack of AI friendlies.
Bungie's promising to put players in an huge sci-fi universe with their next game. The new glimpses at Destiny's classes that debuted on the game's official site? Those are very, very small.
Nimic nou pt. mine dar:
Earlier this month, I got a chance to fly up to Washington and try Bungie's upcoming sci-fi shooter, Destiny. Walking through the Bellevue office for the first time, I'm struck by all the accolades lining the walls near the reception area. Here, a giant, life-sized statue of Master Chief stands tall, casting a shadow.
---------- Post added 28-04-2014 at 20:51 ----------
Same here (si va mai dau link-uri catre alte forumuri daca vreti)
...eh, asta e. Trebuie sa scoata si ei ceva pt. next gen.
Destiny could be the most-expensive video game ever created, with Activision Blizzard planning to spend $500 million on its development and promotion.
Destiny is a $500 Million Gamble For Activision, Says Kotick - IGN
voua cat timp v-a Iuat sa nimeriti ceva cu controIIeruI ?
imi pIace muIt destiny, dar tare I-as juca pe PC
Wow... asta da suma serioasa. Tare ma tem insa sa nu fie ceva de genul "300 milioane pentru promovare si 200 pt. development"
Cateva secunde, prima oara. Cateva milisecunde dupa o luna de practice.
Ce bine ca nu iese si pe PC![]()
Nu stiu despre voi... ce credeti despre Destiny... insa mie mi se pare geniala ideea asta de a combina elemente RPG cu un FPS. Eu am cam renuntat la FPS-uri in ultima vreme, si cred ca ultimul care mi-a placut, a fost Borderlands 2. Care la fel, m-a atras pentru ca nu era un simplu shooter. Aveam story, quest-uri, upgrade-uri... sper ca Destiny sa nu fie doar un fel de Halo cu mici adaugiri. Imi doresc mai mult sa fie ceea ce n-a reusit Mass Effect-ul. Un Univers imens, cu posibilitati nelimitate de explorare, questuri, upgrade-uri and so on... Sper ca acei 500 de milioane pe care vor sa-i investeasca sa aiba efect.
Eu zic sa pui mana pe gamepad si sa faci niste practice sessions. O sa fii uimit de cat de bun poti deveni cu un gamepad la FPS-uri. Unul din motivele pentru care m-am lasat e tocmai acela ca in multiplayer sunt multi prea buni... iti dau headshots de nu te vezi, de zici ca joaca cu cel mai al dracu' mouse. But they don't![]()
Bookmarks