Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 157 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #2401 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Merita 10000% e mai bun ca jocu full

2. #2402 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Bai , e demential jocu asta .

3. #2403 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Stie cineva de ce nu mi se completeaza locatia asta ? Am facut loot la tot ce era pe acolo dar tot nu devine gri ( completata )
    Attached Images Attached Images wit.jpg

4. #2404 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Mersi de ponturi. Am umblat putin dupa echipament mai bun si am facut fara probleme Contracts de level-ul meu, respectiv level mai mare. Am avut niste probleme cu wraith-urile, in special, fiindca pana nu am citit in Bestiary, habar n-aveam ca Yrden face toata smecheria. Sunt level 17 acum, am incercat sa fac un contract de level 20, dar din pacate nu reusesc. Imi lipseste un ingredient pe care il pot gasi numai in Skellige si inca nu am ajuns acolo. Am incercat sa omor monstrul, dau in el cu heavy attack-uri la greu, dar nici ca ii pasa.

Folosesc Sign-urile foarte mult si le-am folosit si in jocurile precedente. Predominant (mai ales cand ma lupt cu oameni), ma bazez mult pe Igni. Quen si Yrden nu imi plac in mod deosebit. Quen il folosesc atunci cand stiu ca ma lupt cu unul care imi ia jumatate de viata dintr-o lovitura. Problema mea majora a fost echipamentul si modul de abordare al bataliilor. Asta nu e Skyrim, unde ataci incontinuu si castigi din prima.

All in all, am mai reusit si eu sa progresez cat de cat si momentan sunt destul de echilibrat ca upgrade-uri si echipament.

5. #2405 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Am primit jocul cadou recent si am in sfarsit timp sa ma apuc de el. Vreun sfat vital inainte sa intru in actiune? Am tot facut research zilele astea in legatura cu povestea pentru ca nu le jucasem pe primele doua, dar pe partea de gameplay mi-a fost teama de spoilere.

6. #2406 SP
    Eu iti recomand sa te apuci de el si sa iti dai seama de anumite lucruri singur ca asa o sa ai o satisfactie mai mare. Si poti sa incepi cu o dificultate mai mare ca nu e asa de greu, mai ales cand ti-ai facut niste gear. La inceput sa folosesti Quen sign ca e destul de bun. In rest have fun, si daca ceva nu inteleg poti sa pui dupa aia inrebari

7. #2407 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am râs cu lacrimi Superb jocul asta, locul 1 lângă Mass Effect în topul meu

8. #2408 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ahahaha cat am ras si eu la faza asta, ma durea burta

9. #2409 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Dragi tovarasi forumisti, eu am fost si voi ramane (sper) un gamer pasionat (inrait nu pot afirma ca mai sunt, de ceva timp). Ma joc de 20 si un pic de ani si am la activ tone de jocuri terminate, pe toate platformele posibile si imposibile. Pentru mine, un joc foarte bun apare o data la 4, 5 ani sau chiar mai mult, depinde.

Doresc sa precizez, cu mana pe inima, ca Witcher 3, reprezinta in momentul de fata, pentru mine, cel mai tare/bestial/incredibil/magnific joc pe care am avut ocazia sa il parcurg si savurez. Imi multumesc, eu mie, pentru ca am dat o sansa acestui joc si l-am cumparat.

Ma apropii de final, dupa aproape trei saptamani in care l-am jucat moderat spre intens. Mi-am luat si concediu special pentru asta, chestie pe care nu am mai facut-o de ani de zile. Da, mi-am luat o saptamana de concediu pentru a ma putea juca in liniste, The Witcher. Trei saptamani in care am stat efectiv cu gura cascata la ce au putut scoate oamenii astia de la CD Projekt RED. Nu am mai avut de mult timp momente in care sa-mi pice fata, efectiv, la un joc. Am stat ore intregi si am admirat peisaje... am fost si sunt absolut fascinat. Am avut momente, in care vorbeam singur si imi spuneam:"bai, frate, nu se poate asa ceva..." Pentru mine, este ceea ce asteptam de ani de zile: jocul aproape perfect. De la poveste la mecanici de joc, de la personaje si pana la grafica. Grafica.. cel putin.. bate la c*r tot ce am vazut pana in ziua de azi.

Parca imi si pare rau ca mai am putin si il termin, as fi vrut sa nu se termine niciodata jocul asta, sa "trag" cat mai mult de el. Stiti, e ca o carte din aia foarte buna, pe care iti doresti sa nu o fi terminat niciodata. Insa, nu e problema, urmeaza DLC-ul, pe care nu l-am cumparat, inca.

O mai spun inca o data, pentru toti cei care au avut sau au in continuare dubii in a achizitiona jocul asta: LUATI-L, FRATILOR! Nu pierdeti asa ceva! Nu e de pierdut!

Ma declar fan absolut. Nota 30!

10. #2410 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu degeaba a iesit GOTY Si va mai iesi, cam peste tot.

11. #2411 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mi se pare prea puțin GOTY, cred ca merita GOTC sau GOTM

12. #2412 SP
    Quote Originally Posted by ShpioOn View Post

Ma declar fan absolut. Nota 30!
    Dupa ce ai terminat sa iti cumperi si expansionul, daca ti-a placut jocul principal expansionul o sa iti placa de 2 ori mai mult.

13. #2413 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Dupa ce ai terminat sa iti cumperi si expansionul, daca ti-a placut jocul principal expansionul o sa iti placa de 2 ori mai mult.
    "I got the POISON, I got the REMEDY!! I got the pulsating rhythmical REMEDY!!" Muhaha, good ol' stuff, mate!

Stiu, tocmai ce-am spus ca e jocul mileniului, pentru mine. Oricum, pana la DLC, pe care nu ma grabesc sa il cumpar, mai am de facut multe, multe side-quest-uri si treasure hunter-uri. Vreau sa storc TOT ce se poate de la el, in masura timpului pe care il am.

Parca am innebunit cu jocul asta, de cand l-am cumparat. Dar pe buna dreptate.

14. #2414 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Eu iti recomand sa te apuci de el si sa iti dai seama de anumite lucruri singur ca asa o sa ai o satisfactie mai mare. Si poti sa incepi cu o dificultate mai mare ca nu e asa de greu, mai ales cand ti-ai facut niste gear. La inceput sa folosesti Quen sign ca e destul de bun. In rest have fun, si daca ceva nu inteleg poti sa pui dupa aia inrebari
    Mersi pentru sfat. M-am jucat un pic aseara si desi am terminat vreo 6-7 questuri tot mai am un pic pana la level 2.

Pana acum m-a fermecat... lumea, vremea, personajele, animatiile, dialogul, totul e incredibil de detaliat tinand cont ca e open world. Controlul nu mi se pare asa varza. Dupa ce povesti horror auzisem pe aici dar si in alte parti, ma asteptam ca movement-ul sau combat-ul sa fie o problema. Da, e un pic diferit, dar m-am acomodat destul de rapid.

O chestie de care m-am lovit in schimb este lipsa de resurse. Reparatul costa foarte mult, nu mai zic de craftatul itemelor. Nici macar pentru potiuni/oil sau bombs nu prea strang mare lucru, desi culeg orice ierburi intalnesc pe drum. E o chestie de care ma lovesc doar la inceput?

15. #2415 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da, de la un punct te umpli de bani si ingrediente de nu stii ce sa faci cu ele.

16. #2416 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Pentru mine e un joc fara prea multi rivali, dar singura chestie care o gasesc personal enervanta este ca te bati cu monstrii cat casa si iti da o bucata care iti ia jumate de viata, dar daca cazi de la o inaltime relativ mica esti dus.

17. #2417 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    O binemeritata victorie al celor de la CD Projekt Red. Sper sa ne fericeasca in continuare cu aceste minunatii, care se numesc jocuri virtuale.

18. #2418 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    M-am reapucat si eu de la 0 din nou de el dar am o problema : Unde dracu gasesc meteorite ore ? stiu , stiu , prin chesturi si la vendori dar am cautat de mi-au sarit capacele , in primul playthrough aveam o tona.

19. #2419 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #2420 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    While The Witcher 3: Wild Hunt is the end of Geralt's story, it probably won't be the last game in the series. This much has been said already by members of the CD Projekt Red team. Now, CEO Adam Kicinski says it wouldn't be fair to fans stop making Witcher games, even if the next one is still a long time away.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 157 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... LastLast