Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 20 21 22
Results 421 to 428 of 428

Thread: Assassin's Creed IV: Black Flag / Resynced

1. #421 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    De unde naiba stim ce contract aveau cei 51 de angajati ? Scrie in articol ca e pe durata determinata ? Si daca ar fi asa din auzite, tot n-as baga mana in foc pana n-as fi chiar eu in fata unui astfel de contract. Poate e PR stunt sa prinda post in alta parte, dracu stie cum se procedeaza in Barcelona..

2. #422 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cel mai probabil pentru ca sunt prieteni si colegi si le pasa unora de altii.

Dar vezi si tu ce zice in articolul initial, tot de tine postat:
    That’s because Ubisoft tends to assign a new project to teams well before they complete their current project, sometimes a year in advance. However, despite the Barcelona team raising concerns about not being assigned a new project as far back as summer 2025, no such assignment was given.
    De aici e clar ca ei stiau ca se va termina proiectul si odata cu el si contractul si au incercat sa "raise concerns", dar Ubisoft nu i-a asignat pe altceva.

Poate erau si oameni care nu erau prea buni/implicati - stim cu totii ca exista multi asa - iar Ubisoft a decis ca nu are rost - ei stiu ce si cum, intern. Cert este ca erau project based si ei stiau asta, dar sperau sa fie asignati mai departe and...it didn't happen.

3. #423 SP
    Member alexxx02's Avatar
    De curiozitate, pe ce platforma il jucati si pe ce mod? Eu il joc pe un PS5 base si nu stiu sincer ce mod sa aleg intre Balanced care targeteaza 40 FPS sau Performance cu 60 FPS? Pe balanced se vede putin mai dragut avand Ray Tracing extended.
    Nu mi se pare a fi un joc care sa solicite atat de tare consola (fiind jocuri care arata net superior indiferent ce mod alegi, unele chiar in 60 FPS si quality neavand alte moduri) si totusi AC are 3 optiuni de ales. Incep sa cred ca pentru majoritatea companiile e doar marketing in favoarea PS5 PRO si ca special nu se mai stoarce PS5 base pentru a face lumea sa treaca la varianta PRO. Cel putin asta e parerea mea de ceva timp incoace, cand vad anumite jocuri care ar merge fara doar si poate perfect si pe varianta BASE si totusi au PS5 PRO enhanced si acolo se termina tot din pacate. Iar in momentul de fata nu cred ca toata lumea isi permite un PS5 PRO si nu imi este rusine sa o spun ca e cam 80% din salariul meu net

4. #424 SP
    Ce anume consideri ca e marketing? Raw power?
    PS5 Pro e mai puternic dpdv hardware si are si PSSR 2, deci jocul ruleaza la rezolutie si detalii mai mari, in framerate mai bun, cu ajutorul PSSR2 pentru upscalling.

Eu il joc pe XSX, mostly in 60fps, desi da, arata mult mai bine in 30fps - dar for whatever reason, nu reusesc sa pun 40fps mode - nu am cel mai bun TV, dar 1080p cu 120Hz am si desi alte jocuri il vad, aici nu-l vede.

Problema mea e ca in 30fps are ceva care-mi da motion sickness - frame pacing issues...no idea.

5. #425 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ce anume consideri ca e marketing? Raw power?

Eu il joc pe XSX, mostly in 60fps, desi da, arata mult mai bine in 30fps - dar for whatever reason, nu reusesc sa pun 40fps mode - nu am cel mai bun TV, dar 1080p cu 120Hz am si desi alte jocuri il vad, aici nu-l vede.
    Eu am un QLED de la Samsung de 138 cm, Q80C. Stiu ca nu e cel mai performant dar aduce aproape de gamele de top, negru e negru, contrastul e placut, sunt multumit si imi vede modul Balanced insa creierul meu obisnuit deja cu 60 fps parca refuza sa-l joace in 40 . Nu stiu daca ma intelegi.

Cat despre Marketing...poate nu m-am exprimat corect, insa consider ca mai toti dezvoltatorii nu vor sa mai stoarca PS5 Base la capacitatea lui maxima asa cum a facut-o sa zicem Naughty Dog cu Uncharted 4 pe PS4 sau Santa Monica cu God of War. Acolo s-a stors si ultima picatura din puterea consolei, iar aici cred ca se poate mai mult, poate ma insel eu dar atentia mare e indreptata spre PS5 PRO si mai putin spre PS5 Base. Asa consider eu, poate gresesc...insa am impresia ca special nu se concentreaza pe PS5 base parca sa te forteze sa treci la varianta PRO.

6. #426 SP
    Optimizarea se facea altfel cand era totul pre-baked. Cand ai totul real time prin RTGI (global illumination), nu prea mai poti optimiza - acolo trebuie putere bruta de procesare.

Ca sa-ti dau un sfat - schimba din 60 in 40fps, apoi inchide consola si revino dupa minim 30 de minute. O sa te pui sa joci ca si cum asa a fost dintotdeauna.

Eu asa mai fac la trecerea in 30fps - daca schimb si vreau sa joc imediat, din 60 in 30, efectiv nu pot. Daca fac pauze, se simte mai natural, chiar daca se simte mai sluggish.

7. #427 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Optimizarea se facea altfel cand era totul pre-baked. Cand ai totul real time prin RTGI (global illumination), nu prea mai poti optimiza - acolo trebuie putere bruta de procesare.

Ca sa-ti dau un sfat - schimba din 60 in 40fps, apoi inchide consola si revino dupa minim 30 de minute. O sa te pui sa joci ca si cum asa a fost dintotdeauna.

Eu asa mai fac la trecerea in 30fps - daca schimb si vreau sa joc imediat, din 60 in 30, efectiv nu pot. Daca fac pauze, se simte mai natural, chiar daca se simte mai sluggish.
    Multumesc frumos pentru sfat. O sa incerc

Cat despre optimizare nu ma pot pronunta foarte mult pentru ca nu sunt atat de tehnic si nu inteleg anumite chestii. Deci aici iti dau dreptate, stiu ca esti mai in domeniu decat mine si probabil asta este situatia si comparatia mea cu trecutul nu-si are locul. Insa preturile au ajuns foarte mari la console si din pacate desi as fi facut trecerea la PRO nu mi-am permis, am explicat de ce. Probabil nici la PS6 nu voi putea face trecerea, cel putin nu la inceput...familie, copil, posibil inca unul cu ajutorul lui Dumnezeu , rate apartament, facturi...salarii medii in Galati si asta e situatia.

Inca am sperante ca PS5 sa nu fie ultima mea consola pentru ca am avut de la PS1 incoace tot ce se putea avea, cu sala proprie de jocuri a familiei pe vremea PS1 si PS2 (cele mai frumoase vremuri pentru mine si copil fiind), chiar daca acum nu mai joc ca altadata, nu mai am nici timpul si nici cheful/rabdarea de altadata (probabil stresul si oboseala de zi cu zi) si de multe ori il deschid 30 de minute si cam atat, tot as vrea sa tin pasul cu ele , dar costurile unei console noi momentan ma cam depaseste din pacate

8. #428 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Fain management, cu siguranta urmatorul proiect va fi la fel de succes daca asa isi trateaza angajatii /s.
    Ca o comparatie, companiile care nu-si concediaza angajatii dupa ce au terminat un proiect excelent, cum ar fi Capcom sau Nintendo, au un avantaj foarte mare in proiectele ulterioare pentru ca echipele care se cunosc lucreza mult mai bine decat cele care incep de la zero.
    Mereu imi e neclar la ce se refera articolele in engleza cand spun "layoff". Nu stiu exact cum lucreaza Ubisoft, insa in mod normal exista doua tipuri de contracte cu oamenii: contract de munca (pe perioada nedeterminata) si contract B2B. Daca au "angajat" niste contractori pentru acest proiect si proiectul s-a terminat, e normal sa termine contractele, insa asta nu e ceea ce eu consider "layoff". Daca in schimb aveau angajati cu contract de munca si i-au concediat dupa lansare, asta e intr-adevar foarte urat, si distruge complet moralul celor care raman in comanie cu sanse foarte mari sa faca silent quitting. S-ar putea sa nu ii intereseze pentru ca oricum firma e in pragul falimentului, deci nu stiu cat de mult mai gandesc pe termen lung.

Din punctul meu de vedere singura sansa prin care compania asta nu dispare in maxim 5 ani e ca shareholderii sa se uneasca si sa il concedieze pe CEO-ul ala incompetent impreuna cu toti managerii de la toate nivelele, pastrand doar devii talentati pe care ii au. Si au destui talentati, ca jocurile lor inca mi se par impecabile dpdv tehnic, in ciuda faptului ca la cum se prezinta management-ul te-ai astepta sa nu mai functioneze nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 20 21 22