No frate, la asta chiar nu ma asteptameu vroiam sa-l iau direct pe PS4 dar in cazul asta...il iau si pe 360 (asa 4 fun).
---------- Post added 06-06-2013 at 07:52 PM ----------
Pa in cazu' astarog un moderator sa mute topicul la Console Club
No frate, la asta chiar nu ma asteptameu vroiam sa-l iau direct pe PS4 dar in cazul asta...il iau si pe 360 (asa 4 fun).
---------- Post added 06-06-2013 at 07:52 PM ----------
Pa in cazu' astarog un moderator sa mute topicul la Console Club
Sincer nu stiu cine mai are 4 manete in ziua de azi...daca ne adunam 4 sa jucam diablo, atunci sa-si aduca macar 2 manete de-acasa
din cate stiu MP inca nu a fost lansat pt PC
Ce putine sunt comparativ cu varianta PC. Puteau sa puna si ei mai multe, ca sunt o gramada care nu sunt greu de facut si nu le vad acolo.
Ar fi grozav daca si pe consola ar merge pe sistemul de pe pc si aici ma refer la accountul de battle.net
Sa bage un client sau ceva... Odata cumparat jocul pe pc, codul introdus pe battle.net, sa poti scote jocul gratuit sau macar sa poti juca cu caracterele care le ai pe pc. Si caracterele care le vei face pe consola sa se salveze si sa le poti juca si pe pc.
Dc ar fi un lucru asa rau?
Dupa ce ca am dat banii pe pc pe el, pe langa faptul ca trebuia sa il primesc gratis prin promotia cu lunile jucate din wow, si normal ca nu l-am primit, acum sa mai trebuiasca sa dau bani si pe consola?
Singura chestie care pare extrem de faina este acel local 4player co-op.
By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
By RonanN1 in forum Videos
By 5uNNy in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks