Nu arata rau jocul, din ce se vede chiar se poate juca stealth, unlike jocurile precedente. Mi se pare mie sau PS4 n-are grafica atat de crisp pe cat ma asteptam?
Nu arata rau jocul, din ce se vede chiar se poate juca stealth, unlike jocurile precedente. Mi se pare mie sau PS4 n-are grafica atat de crisp pe cat ma asteptam?
Interesant, se pare ca urmatorul villain anuntat este Mad Hatter, ce va avea un rol asemanator cu al lui Scarecrow din Asylum. (sursa)
The pack can be pre-ordered exclusively in the UK at Amazon and will run you £79.99.
It includes the following spoils:
* Exclusive Arkham Origins highly detailed premium statue featuring Batman & The Joker.
* 80-page, full-color hardcover artbook
* Assassin’s Intel Dossier, including files on the eight assassins, as well as Black Mask’s contract
* 1st Appearance Batman Skin DLC
* Deathstroke Challenge Pack DLC – Usable throughout all the Arkham Origins Challenge maps and also includes two bonus challenge maps and two bonus Deathstroke Skins
* Exclusive 3D Metal Pack
* The PS3 edition will also include the Knightfall pack as an exclusive piece of content
vad ca e o noua stire despre editia de colectie, asta o fi de US? Sunt 2-ua? nu mai inteleg nimic. LE VREAU
include:
- O satuetă tematică produsă de TriForce ce încorporează efecte LED
- Carte cu artă conceptuală, de 80 de pagini
- Două dovezi importante luate direct din laboratorul criminalistic din Gotham City Police Department
- Poster cu Batman Wanted
- Schița prototipului Batwing
- Matriță cu logo-ul Anarky
- Harta Gotham City ce strălucește în întuneric
- Fotografie cu familia Wayne
- Dosar criminalistic ce include detalii despre 8 asasini și contractul Black Mask
- Prima costumație a lui Batman din banda desenată Detective Comics #27, lansată în 1939.
- Deathstroke Challenge Pack – Deblochează abilitatea de a juca cu unul dintre cei mai periculoși asasini ce-l poți folosi pe toate hărțile Arkham Origins Challenge plus alte două challenge maps bonus și alte două costume bonus pentru Deathstroke.
- Bonus (nu va fi disponibil în Australia / Noua Zeelandă): Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics– Un documentar de la Warner Bros Home Entertainment despre cei mai periculoși inamici din DC Comics. Legendarul actor Christopher Lee este povestitorul.
- Ediția PS3 va mai include și Knightfall Pack în exclusivitate
e una pentru fiecare regiune, cea din linkul tau e pentru US, iar pentru UK a fost prezentata saptamana trecuta http://www.consolegames.ro/forum/f7-...rkham-origins/
mi-a placut mai mult editia de EU la injustice, dar acum, asta de US pare mai tare, sunt curios daca bateriile sunt incluse![]()
Bookmarks