Nu se va schimba nimic.. black 2 a avut vanzari de un miliard de dolari in 30 de zile de la data lansarii.. cod este o nebunie.. un drog.. sunt curios ce diferenta va fi la vanzari intre cod10 si gta5..
GTA V va fi mult mai vandut, nici nu se compara un master piece cu un joc care are acelasi engine de cativa ani , obiectivele sunt aceleasi si sunt scoase pe piata pe banda rulanta numai pentru a ne mulge de fiecare cent. (sa nu mai zic de dlc-uri care te pot stoarce bine de tot)
On: Nu cred ca "fantome" se va ridica la numarul precedent.
Vine cu engine nou, cel putin pe next gen. Va face vanzare si nu trebuie sa se abtina nimeni, parerea mea. Iti place, iei. Nu iti place, nu cumperi si nu incerci sa influentezi si pe altii...
Personal nu voi sari in el Day1, BO2 nu mi-a placut cine stie ce. Daca va fi ceva de capul lui, mai ales next gen sau PC pe engine nou, il voi lua.
Si ce daca GTA V va avea vanzari mai putine? Va fi la fel de bun
Cristi cand jucam mw2 ca disperatul nu credeam ca se poate face un joc mai bun.. apoi a aparut mw3 si nu am avut dreptate.. deci am trecut pe mw3.. despre mw4.. daca va fi mai bun ca mw3 insemna ca va fi Dumnezeu pe pamant! Despre gta5.. nu are cum sa bata cod 10 in vanzari... sunt fan gta5 dar cod va avea vanzari cel putin duble fata de gta5...asta e situatia. Gta5 nu are cum sa faca vanzari de un miliard de dolari in prima luna..
Call Of Duty - Ghosts PS3 | ALTEX
cam scump...mai merg taiati 20 de roni![]()
Adevarul crunt...
Sper sa nu mai fie asa ceva in GHOSTS...poate se trezesc si ei si fac ceva mai bun..:v
Pana una alta multi joaca(inclusiv eu) COD doar pentru ca este FUN si are o comunitate foarte mare in spate , jocul in sine e foarte sec si lipsit de realism(Go for BF3 if you want hardcore).
Comparatia cu GTA 5 nu isi are rostul sincer.
mmm... sec si lipsit de realism ??? bine... poate partea de multiplayer.. dar campaniile din toate titlurile au fost epice... chiar am ramas fara cuvinte la unele...iar partea de multiplayer nu este plictisitoare.. doar repetitiva.. aceeasi dinamica si stil de la mw 2 incoa'
Modern Warfare 1 este cel mai bun cod de pan' acum din toate punctele de vedere !!! Sa vedem ce fac cei de la Infinity Ward cu Ghosts...
Bookmarks