Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 71 of 71

Thread: Need for Speed: Rivals

1. #61 SP
    Member b615dub's Avatar
    Dejamagire totala jocul asta In 4 ore 3 freezuri, bugguri video la greu, stop cadru in timpul curselor, rotile din fata n-au nicio legatura cu miscarile volanului, sunet slab (sau poate nu stiu eu de unde se da mai tare) abia auzi motorul, maxim 20 de masini, tuning inexistent.

Erau pe calea buna cu MW 2012 si acum iar au dat-o in bara.

2. #62 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Dejamagire totala jocul asta In 4 ore 3 freezuri, bugguri video la greu, stop cadru in timpul curselor, rotile din fata n-au nicio legatura cu miscarile volanului, sunet slab
    same problem here !.! ... jocul e un dezastru nu merita mai mult de 3.50€ ... copy - paste ,de la Hot Pursuit !.!

3. #63 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Dejamagire totala jocul asta In 4 ore 3 freezuri, bugguri video la greu, stop cadru in timpul curselor, rotile din fata n-au nicio legatura cu miscarile volanului, sunet slab (sau poate nu stiu eu de unde se da mai tare) abia auzi motorul, maxim 20 de masini, tuning inexistent.

Erau pe calea buna cu MW 2012 si acum iar au dat-o in bara.
    mie imi place, nu este un joc de pus intr-un top, este un joc de pierdut vremea fiind si destul de fun atunci cand ii intelegi "mecanica" ,genul fara obiective solide de indeplinit.
    harta este super misto ,cu de toate , e drept insa ca sunt locuri unde treci dintr-o bucata de harta in alta acolo existand si momentele de loading.. dar probabil ca asta se simte doar pe old gen .

4. #64 SP
    Member excess's Avatar
    Daca mai joaca cineva, sa ma adauge pe PSN > excess_69 .....am nevoie de o persoana(friend) pt. un trofeu. Cine ma ajuta?

5. #65 SP
    Member bobolac's Avatar
    Te bag eu la prieteni cum deschid jocul.
    Spor la joace.

---------- Post added 13-05-2014 at 17:47 ----------

Sunt un pic cam dezamagit de acest joc , spunand astea ca fiind un mare fan NFS. Cel mai tare dupa parerea mea era NFS Most Wanted.
    Sunt la inceputul jocului , dar probleme garla. Nu pot opri jocul numai daca intru in Hide Out , pierzi punctele daca te prinde Politia degeaba ai castigat cursa si ai terminat'o.
    Pacat.
    Ma asteptam la mai mult.

6. #66 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai joaca cineva "chestia" asta pe xbox one ? Ca m-am pus sa-l joc si yo si nu am cu cine

7. #67 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    vin eu diseara Razy

8. #68 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nice. E bine sa stiu ca-l mai are cineva si vrea sa-l joace. Doar ca diseara intre 20 si 21:30 o sa ma uit la conferinta Apple

9. #69 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Cred ca si eu fac la fel. De asemenea daca nu sunt in Rivals ci in Diablo, asa ca daca ma vezi online da un buzz sau un mesaj si intram sa jucam impreuna

10. #70 SP
    Junior Member Petrisor4's Avatar
    Care joaca NFS Rivals si vrea sa-mi dea un add friends in lista lor de prieteni? (NFS Rivals OverWatch)
    Eu detin jocul pe platforma PS3.

11. #71 SP
    Member b615dub's Avatar
    Salutari, aveti idee daca versiunea Complete Edition contine toate DLC-urile pe disc sau sub forma de voucher code?

Merci.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Tags for this Thread

Bookmarks