Mie unul mi se pare geniala ideea cu sistemul Nemesis. Must have for me!
Pacat ca nu se exploateaza mai mult lumea asta LOTR&Hobbit . Sa se faca un MMORPG care sa aiba la baza o echipa puternica . Idei ar fi destule iar lumea s-a plictisit de WOW/Lineage 2 s.a.m.d .
E LotR Online, nu l-am jucat (nu imi plac MMO-urile), dar vad ca are note destul de bune.
Ce MMORPG, aia e o mare pacaleala. Nimeni nu joaca MMO-uri pentru poveste, ajunge sa distruga universul decat sa-l ajute. RPG-urile de genul The Witcher scot untul din asemenea lumi, poate asta e tot ce-i trebuie.
Un mmorpg bine pus la punct gen acestui joc cred ca ar fi bine primit de către gameri.
A fost listat pe Steam jocul si avem urmatoarele specs
Minimum specs:Recommended specs:
- Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
- Memory: 4 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 25 GB available space
- Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
- Memory: 8 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 40 GB available space
Jesus, cum sa aibe asemenea cerinte? Imi miroase a optimizarea proasta.
Eh, versiunea de console conteaza.
Tudor, ce ti se pare ciudat la cerintele de mai sus ? Sunt mult mai slabe ca la Watch Dogs si oricum nivelul grafic a scazut simtitor de la primul "gameplay" la ultimul.
Pe mine ma distreaza faptul ca pentru minimum cere 25GB si pentru recommended 40GB de spatiu. Sa fim seriosi... daca e high end PC descarca texturi extra, sau cum? I doubt that![]()
Poate nu instaleaza texturile extra-super-mega-ultra-HD decat daca ai super calculator![]()
Nu cred... au fost putine jocuri care au facut treaba asta (le poti numara pe degete). La toate celelalte, doar schimbi rezolutia si setarile si gata...
Dar e posibil sa faca un cache mai mare pe HDD... who knows?
Oricum, la ce Dzeu ne trebuiesc noua requirements? Ca e simplu: you need a game console, a tv and a gamepad!![]()
Bookmarks