Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 36 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 706

Thread: Fallout 4 / Anniversary Edition

1. #241 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ma, in Skyrim de exemplu iti ia peste 30min sa mergi dintr-un capat in celalalt. Dar da, ma astept si eu la vault-uri multe si interioare mari. Nu imi fac griji foarte mari.

2. #242 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eeeh, la Skyrim iti lua 30 min pentru ca nu puteai sa o tai asa drept cum a facut-o tipul in clipul de mai devreme... Acolo trebuia sa ocolesti muntii lui Peste Baltzat, sa ocolesti metropola lui Papura Voda, sa ocolesti rauri involburate... si alte ocolisuri d-astea. Dar din nou, e cam suspect ca nu l-a atacat nici musca - s-ar putea sa nu fie final stuff. In plus, parca erau zone care nu se deschideau decat daca indeplineai anumite conditii... ori omul s-a dus fluierand...

3. #243 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Măi, liniște că vă bat.

4. #244 SP
    Junior Member Crixus's Avatar
    Avand in vedere cata harta e ocupata de apa, sper sa fie si ceva content acolo, buncare subacvatice, nave scufundate... a la Morrowind. In Skyrim mi s-a parut mult prea goala apa.

5. #245 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am râs.

6. #246 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și eu uploadfromtaptalk1446661353701.jpg

7. #247 SP
    Member asari's Avatar
    My body is ready
    Attached Images Attached Images tumblr_nx3h61uveg1qgik10o1_1280.jpg

8. #248 SP
    Junior Member SAOStudio's Avatar
    Am facut eu 2 precomenzi de Pip Boy Edition pentru Fallout 4 (in caz de siguranta).
    Daca se vor onora amandoua as putea sa ajut pe cineva care nu a prins si care doreste.

9. #249 SP
    Admin MonkY's Avatar

10. #250 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Desi nu am voie sa spun nimic pana pe 9, voi dezvalui doar atat: Fallout 4 merita fiecare banut, va recomand cu drag sa il cumparati. In ~10 ore joaca nu am intalnit probleme tehnice si pe deasupra arata si bestial (contrar haterelii de pe net).

GOTY

11. #251 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma, ce-i asta? De unde il ai?

12. #252 SP
    naz
    Copie pentru presa (au fost trimise codurile de cateva zile)

13. #253 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cata ciuda exista in mine acum

14. #254 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Desi nu am voie sa spun nimic pana pe 9, voi dezvalui doar atat: Fallout 4 merita fiecare banut, va recomand cu drag sa il cumparati. In ~10 ore joaca nu am intalnit probleme tehnice si pe deasupra arata si bestial (contrar haterelii de pe net).

GOTY
    PS4 sau XOne?

15. #255 SP
    naz
    PC

16. #256 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ah, nu se pune atunci.

17. #257 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    macar a fost sincer

eu cred ca in decembrie reusesc sa cumpar jocul, sper sa termin U.D. si A.C. ul pana atunci

important este ca e bun jocul !

18. #258 SP
    Member Hazer's Avatar
    Cineva care a facut precomanda de Pip Boy Edition de la Altex? V-a sunat cineva sa confirmati?

19. #259 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Eu am facut pentru Pip Boy Edition, versiunea de PS4. De sunat nu mai suna nimeni insa n-am primit nici acel link prin care pot confirma precomanda. De ce intrebi? Stii c-ar fi ajuns in stoc sau ca i s-a confirmat cuiva livrarea?

20. #260 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Cineva care a făcut precomanda de Pip Boy Edition de la Altex? V-a sunat cineva sa confirmați?
    nu mai suna altex, primești mail cu link de confirmare. n-au fost trimise încă.

btw, din cauza perioadei "promoționale", livrările se fac in 3-7 zile - dacă vreți sa-l jucați pe 10, ori dați iama prin magazine, ori va puneți pe așteptat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 36 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast