Eu, dupa acest alpha, mi-am anulat precomanda. Recunosc, la inceput am fost foarte entuziasmat insa acum...nu merci.
M-ai bine l-ar face F2P macar sa stie lumea o treaba.
Eu, dupa acest alpha, mi-am anulat precomanda. Recunosc, la inceput am fost foarte entuziasmat insa acum...nu merci.
M-ai bine l-ar face F2P macar sa stie lumea o treaba.
Sa fie 1000 de ani de acum incolo. Nu ma mai ating de el, dupa primu beta. Nici gratis nu-l mai downloadez.
Mai este si problema asta cu el: Evolve's Ridiculous DLC Pricing Should Annoy Gamers Everywhere - CraveOnline
Ma interesa pana sa aflu ce au in cap cu dlc-urile.
A cumparat cineva acest joc? Merita? Vad ca pe Metacritic se cam arunca cu pietre in el...
Rasko l-ai cumparat tu ? Eu am urmarit cateva streamuri si mi se pare bunicel daca am fi Mai multi sa il jucam poate il cumparam probabil e fun cu prietenii
ma bucur ca nu intereseaza pe nimeni mizeria asta. sper sa iasa pe minus, sa-i fi costat mai mult productia decat vor scoate din vanzari.
136$+ DLC Day-One lmao. Evolve Launches With $136+ Worth of DLC - GameSpot
deci tot jocul ar costa in jur de 220$
Eu m-am lamurit cum sta treaba inca de cand am jucat alpha... (l-am jucat si pe XO si pe PC).
La inceput am crezut ca-i ceva super ok...insa dupa ce-am jucat...mi-am schimbat radical parerea.
Sa fie sanatosi.
Daca si-au permis nesimtirea aia cu dlc-uri inutile de 250$ , isi permit sa aranjeze un review doua.
By kundzu in forum Sony PlayStation 4
Bookmarks