Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 333

Thread: Duke Nukem Forever

1. #261 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Nefiind un fan al lui Duke Nukem atunci cand eram mic, toata asteptarea asta nu a insemnat la fel de mult pentru mine cat a insemnat pentru cei care au parcurs toate jocurile vechi cu Duke. Chiar si asa, am luat jocul sa vad de ce s-a creat atat hype in jurul lui (speram totusi ca hype-ul asta sa nu fie DOAR din cauza faptului ca OMG am asteptat 12 ani dupa el) dar am fost dezamagit de gameplay, de grafica, de poveste ... pe la nivelul cu Duke Dome l-am sters. Am zis ca mai bine joc Serious Sam HD ca e mai ok.

2. #262 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Baieti eu nu le am cu Nukem asta, dar din cate vad e un fel de Serious Sam. Acum care-i mai bun, Sammy-boy sau asta? Ca daca e cel putin la fel il iau...

3. #263 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ce dragut, se vorbeste pe-aici de jocuri "luate si sterse" dar e OK atata timp cat e un joc naspa sa vorbim despre piraterie.

Mi-am luat jocul day1 si Collectors Edition si de la atatea comentarii pe-aici nici nu l-am bagat in consola. Ma gandeam sa-l tin sigilat si sa-l dau peste inca 15 ani NRFB
    Lasand la o parte faptul ca n-am asteptat sa-i scada pretul la o parte ceea ce am observat pe majoritatea site-urilor cu reviews e faptul ca Duke nu s-a schimbat. Ca sunt aceleasi glume si clisee legate vechi si ca umorul nu e adus up-to-date. Intrebarea e: noi voiam ca Duke Nukem sa fie altfel? Pentru ca eu cand il joc vreau sa-mi imaginez ca am 12 ani si-l joc, sa ma "cobor" la acel nivel de intelegere a jocului.
    Daca voiam umor la zi ma multumeam cu Bulletstorm (unde apropo, exista aceeasi tactica cu 2 arme simultan si sniper weapon care-l gasesti pe jos fix cand ai nevoie de el) insa nu mi-a fost de ajuns.
    DNF este o lectie de istorie si de multe alte lucruri (pe care planuiesc sa le relatez intr-un review facut odata ce termin jocul care din ce am inteles e destul de scurt) si nu regret deloc achizitia pentru ca e o parte din viata mea de gamer si cu bune si cu rele.

4. #264 SP
    Member Mircea's Avatar
    Si eu vroiam sa zic ca faza cu stersul e cam minciuna, atata timp cat e piraterie, vorba lui Khan

5. #265 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Nu e vorba de umor, e vorba de faptul ca jocul a fost facut de cineva care nici macar nu cred ca a jucat Duke3D.

Pe cand pe vremuri aveai nivele mari, capacitate de explorare, gaseai secrete, RPG la lvl 1 cand sareai pe tomberoanele alea, asta era super satisfacator. Aveai jetpack (where is the jetpack?), puteai explora o gramada si aveai si de ce. Apoi, nu existau mini-games decat putine, dar sa treci de la 10 minute de tipe si o masa de biliard, la peste 50% din joc presarat cu car gameplay si turret gameplay nu mi se pare ok.

Apoi, nivelele or fi mari, dar....de ce sa le explorez? Pot cara 2 arme, nu am decat un inventar minuscul (macar in D3D itemele erau on/off, nu one-time-use), ce motiv am eu sa explorez ditamai canionul si orase fantoma cu masina aia, cand oricum e clar ca nu voi gasi nimic acolo si daca voi gasi, va fi complet inutil avand in vedere ca 5 minute mai incolo o sa fie spawnate pe jos de catre designul "excelent".

Umorul a ramas acelasi, ceea ce e ok si pentru mine, armele nu sunt copy-paste de pe real-wiki sau din CoD, lucru iar ok, gore in acest joc nu inseamna un nor rosu si o animatie de moarte, ci ai halci intregi, astea sunt toate old-school, tip D3D. Dar problemele incep de-abia aici. Gameplay superficial , exagerare maxima in a face orice in afara de actual shooting in tot jocul, limitare de arme si gloante ( D3D Rpg ammo- 99, DNF - 5. Nuff said). Cred ca jocul s-ar clasifica mai bine sub tagul de First Person Adventure, lasand la o parte shooting-ul pt ca nu prea are parte de el.

Macar sunt bucuros ca desi ai zoom-ul ala, macar nu sunt iron sights, ca atunci deja era transformarea completa.

Tocmai pentru ca vreau sa ma simt ca la 12 ani jucand Duke3D sunt dezamagit, pentru ca jucand acest joc ma simt in 2011 jucand o clona de Halo / Frogger / NFS

6. #266 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    5.5 pe Ign...mediocru

7. #267 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

8. #268 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    .......
    Attached Images Attached Images 141564_700b.jpg

9. #269 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Analyst expects Duke Nukem Forever to sell close to 2 million units | VG247
    cred ca 2 milioane de exemplare vor fi cumparate de fanii Duke sau de curiosi . Avand in vedere ca s-a lansat pe Ps3, Xbox si PC chiar nu mi se pare un numar asa de mare.

10. #270 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Are dreptate

11. #271 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Atinge cateva puncte nevralgice pe ici pe colo,dar cand pune DNF (ciudat ca e aceeasi abreviere ca si "did not finish") langa The Witcher 2 ... deja a luat-o pe aratura.Mai era un ciudat crizat de genul asta hiphopgamer cam asa ceva . "In the future everyone will be world-famous for 15 minutes." Warhol.

12. #272 SP
    NU a pus The Witcher 2 langa Duke Nukem, s-a referit la tipul care a spus ca Witcher 2 are gameplay nasol si alte chestii nasoale, dar totusi a primit 9.25, iar Duke Nukem a primit 3 de la Gamespot pentru gameplay si grafica.

13. #273 SP
    OMG Ce oameni handicapati, cum sa-i dai 0/10 ???
    Attached Images Attached Images untitled.png

14. #274 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pe site la 1UP are nota F

15. #275 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    OMG Ce oameni handicapati, cum sa-i dai 0/10 ???
    Nu i-au dat 0/10, i-au dat F care ar fi echivalentul unui 4 la scoala. Dar metacritic converteste altfel ratingurile de pe site-uri si F fiind nota minima a considerat-o 0 in loc de 4.
    Mie mi se pare dubios ca pe PC average-ul pe metacritic e mai mare decat pe Xbox 360. WTF daca jocul e atat de naspa de ce conteaza atat de mult platforma?

16. #276 SP
    Member Smileymike101's Avatar

This vid says the truth the truth.Un joc medioctru spre bunicel, nu rau si in niciun caz oribil.

17. #277 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Nu i-au dat 0/10, i-au dat F care ar fi echivalentul unui 4 la scoala. Dar metacritic converteste altfel ratingurile de pe site-uri si F fiind nota minima a considerat-o 0 in loc de 4.
    Mie mi se pare dubios ca pe PC average-ul pe metacritic e mai mare decat pe Xbox 360. WTF daca jocul e atat de naspa de ce conteaza atat de mult platforma?
    Pentru ca pe PC nu are acele probleme de grafica intalnite pe console. Si mike, fix 5 posturi mai sus am postat si eu video-ul.

18. #278 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Asta cred ca e cel mai prost joc popular din istorie...

19. #279 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    Pentru ca pe PC nu are acele probleme de grafica intalnite pe console. Si mike, fix 5 posturi mai sus am postat si eu video-ul.
    Ups....nu imi incarcase browseru filmul, iar acum a trecut ora in care poti edita postu.Sorry.

20. #280 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast