Acelasi subiect depasit...oameni care lupta in razboi si cand se intorc acasa nu au nimic de facut)
De ce oare nu au continuat povestea de unde au lasat-o ultima data?
Eu nici nu stiu ce reactie sa am, intr un fel sunt excited ca a aparut trailer-ul, dar intr un fel, nu pare sa fie "mafia". Am inteles, acum cateva luni, faptul ca actiunea se va petrece in Louisiana, dar nu ma asteptam sa fie cu hillbillies, mi e de a dreptu' greata de accentul sudistilor din US. Prefer rafinamentul italienilor din NY, de cum vorbesc, de traditii etc.
Dar astept mai multe informatii si ma pronunt apoi![]()
De ce ? Ca nu au aratat nimic.
Este un cinematic trailer si atmosfera din puntul meu de vedere pare foarte misto.
Mafia GTA Style? Nu, multumesc! Chiar foarte dezamagit de atmosfera, mai astept inca un trailer sa pot spune pass.
Mafia 3 Tackles Racism and the Vietnam War in 1960's New Orleans - GameSpot
Da:His small crew includes a black woman, Cassandra, an Irish thug named Burke, and none other than Vito from Mafia II. Unfortunately, you won't be able to directly control anyone other than Lincoln, and we learned very little about what they're capable of beyond controlling areas of New Orleans in Lincoln's place.
Baa ala e Vito
Cum sa te razbuni ma pe Italieni...acum parca mi-a mai ridicat moralul. Trebuie sa fie si o particica cu Vito care explica ce s-a intamplat la sfarsitul lui Mafia 2.
Da, m-am convins mie nu imi arata deloc a Mafia , ci repet mai mult seamana cu un joc GTA. Nu zic ca GTA e un joc rau dar nu am fost niciodata fan GTA. Mafia 1 ramane indiscutabil regele acestui gen de jocuri.
Mai oameni buni, theusher a editat postarea cu gameplay, lasati cearta, incep sa bag aer in mine din nou![]()
Am fost un mare fan Mafia 1, atmosfera (si varsta mea de atunci) a fost incredibila... Mafia 2 a fost foarte scurt si avut unele lacune in ceea ce priveste povestea, dar l-am jucat cu placere si am sa-l reiau cu prima ocazie. Din pacate Mafia 3 cam aduce a GTA, adica e un pic prea comercial, fara suflet. Parerea mea... Cu siguranta il voi cumpara, poate nu day one asa cum mi-am propus initial, dar sigur il voi cumpara.
Am văzut și eu acum gameplay-ul, cam aduce cu GTA5 plus acel radar/mini map îmi pare identic. Mi-am dorit un sequel direct, vedem ce-o ieși
![]()
Am vazut si eu gameplay-ul acum si nu-mi place. Poate o sa fie mai bun in 2016 dar acum se simte ca dracu. Nici o treaba cu Mafia.
Pacat. Speram ca plecarea lui Daniel Vávra nu o sa afecteze asa de mult development-ul dar m-am inselat.
Mi se pare prematur sa ma pronunt, dar ca fan al seriei, mi se pare submediocru gameplay-ul pe care l-am vazut. Evident ca astept mai multe detalii pe masura ce se apropie lansarea, doar ca in momentul asta gameplay-ul din interiorul cladirii aceleia il face sa semene cu un shooter 3rd person generic. Nici despre oras nu pot spune ca arata cine stie cum, iar atmosfera pare usor fadă.
Nu inteleg de unde comparatiile cu GTA, mai ales cu GTA V, unde era suficient sa te uiti in 2011 la niste screenshot-uri si era clar ca o sa fie o bijuterie. La Mafia 3 am vazut trailer, gameplay si am foarte mari retineri.
@razzosinni Ce anume nu înțelegi? Mie așa mi se pare, ca încearcă să copieze GTA. Și am văzut ca nu sunt singurul nebun. Când un joc ca Mafia încearcă asta nu e de bine, poate de aici confuzia. GTA 5 e o capodopera, asta o spun eu care nu prea m-am înțeles cu celelalte jocuri GTA![]()
By killlemalll3 in forum Console Club
Bookmarks