Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 41 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #581 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    buguri din astea nu pupam noi de la Ubi. doar din alea in care cumperi o arma dai equip la alta, si pe urma trebuie sa o cumperi pe prima din nou. si tot asa de vreo 10 ori. si mai e "bug"-ul ala in care ei scot patch-ul 4 si respectivul patch nu rezolva problema elementara de meniu descrisa mai sus

in alta ordine de idei, nici nu aveti idee cu cata satisfactie am dat uninstall la companion app de pe telefon dupa ce am dat unlock ultimelor artefacte. sper sa nu-mi trebuiasca pentru dead kings.

---------- Post added 21-12-2014 at 12:37 ----------

Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    nu cred ca sunt prea multi cu season pass , altfel nu se mai grabeau sa-l dea gratis
    mai am si eu putin la gta V (story) si ma apuc si de asta , vad ca este deja la patch 4.

PS: de fapt sunt foarte multi cu season pass, dar mai interesant de stiut este ca acest joc gratuit oferit de ubisoft nu are nicio legatura cu vreo parere de rau fata de client, ci mai degraba cu evitarea unui process in masa intentat companiei. foarte edificator e disclaimerul inclus atunci cand alegi jocul gratuit:

You hereby irrevocably and unconditionally RELEASE, WAIVE, AND FOREVER DISCHARGE AND COVENANT NOT TO SUE Ubisoft Entertainment S.A., and each of its past, present and future divisions, parent companies, subsidiaries, affiliates, predecessors, successors and assigns, together with all of their respective past, present and future employees, officers, shareholders, directors and agents, and those who give recommendations, directions, or instructions or engage in risk evaluation or loss control activities regarding the Campaign (all for the purposes herein referred to as "Released Parties") FROM ANY AND ALL LIABILITY TO YOU, your assigns, heirs, and next of kin FOR ANY AND ALL CLAIMS, DEMANDS, CHARGES, LAWSUITS, DEBTS, DEFENSES, ACTIONS OR CAUSES OF ACTION, OBLIGATIONS, DAMAGES, LOSS OF SERVICE, COMPENSATION, PAIN AND SUFFERING, ATTORNEYS' FEES, AND COST AND EXPENSES OF SUIT, KNOWN OR UNKNOWN, SUSPECTED OR UNSUSPECTED, ARISING OUT OF OR RELATED TO THE PURCHASE, ACQUISITION, RENTAL, POSSESSION AND/OR USAGE, AND/OR THE INTENT TO PURCHASE, ACQUIRE, RENT, POSSESS AND/OR USE, THE ASSASSIN'S CREED UNITY VIDEO GAME AND/OR THE ASSASSIN'S CREED UNITY SEASON PASS ON ANY AND ALL PLATFORMS, AND/OR RELATED TO THE CAMPAIGN, WHETHER CAUSED BY THE NEGLIGENCE OF THE RELEASED PARTIES OR OTHERWISE.

2. #582 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Aveam de gand sa-mi iau jocul la lansare, dar dupa tot ce am citit si vazut, am renuntat. Acum ma gandesc din nou sa-l cumpar si as avea nevoie de un sfat

Asadar, in primul rand, merita cumparat jocul pe PS4(l-as lua cu in jur de 150 lei Special Edition sigilat)? Am auzit extreem de multe pareri, unii au spus ca e pliiiin de probleme, alti prieteni mi-au zis ca l-au terminat si a fost foarte misto, iar micile bug-uri nu i-au deranjat, deci probabil depinde de cat te concentrezi pe bug-uri si cat pe gameplay(evident atat timp cat nu se influenteaza reciproc).

Next, vreau si eu sa inteleg cum sta treaba cu Season Pass-ul, nu aveam de gand sa-l iau, dar pana la urma daca iau un Far Cry 4 doar cu pretul Season Pass-ului de Unity, I'm in!

Thanks guys!

3. #583 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca il găsești la 100 de lei, merita. Season Pass nu mai poti sa cumperi, a fost retras

4. #584 SP
    din punctul meu de vedere, jocul merita cam 120 de RON (chiar si in momentul asta). eu unul, nu as da mai mult pe el, dupa ce nu doar ca l-am jucat, dar l-am completat 100% si am facut si platina. dar vorba ta, parerile sunt impartite.

legat de season pass, acesta a fost anulat de ubisoft. asta inseamna ca nu se poate achizitiona season pass, iar oferta cu jocul a fost pentru cei care il aveau cumparat deja. oferta respective a aparut pentru ca, ubisoft a decis sa ofere DLC-ul Dead Kings (care urmeaza sa apara), in mod gratuit tuturor celor care au jocul, desi initial acest DLC ar fi fost oferit gratuit doar celor cu season pass. si pentru a compensa faptul ca acum ofera gratis ceva pentru care cei cu season pass practice au platit, au oferitn cate un joc la alegere doar acelor useri.

deci nu vei putea cumpara season pass, si nu vei avea parte de un al joc gratuit, ci doar de jocul principal+dead kings dlc, cand va aparea

5. #585 SP
    Merci mult pentru raspunsuri. In acest caz, o sa mai astept, poate dupa ce mai ies 100 de patch-uri o sa fie ceea ce merita sa iasa din start din acest joc. Din cate am inteles, si la Black Flag la fel a fost initial(bine, poate nu chiar atat de rau, dar au fost probleme cateva luni dupa lansare) si a durat pana au rezolvat si patch-uit toate bug-urile. Eu la vremea aia nu aveam PS4, am luat Black Flag-ul abia prin vara acestui an si l-am jucat. Anyway, se pare ca pt Craciun o sa ma reorientez catre altceva, poate un Shadow of Mordor, who knows

6. #586 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Alien Isolation iti recomand, mai ales daca ti-au plăcut filmele. Îl găsești la un pret bun

7. #587 SP
    Am auzit ca e tare, desi in general prefer mai multa actiune si din cate am inteles Alien se bazeaza foarte mult pe evitat inamicul si mai putin pe imprastiat creieri extraterestrii pe pereti , asa ca momentan mai astept cu el, dar merci mult de recomandare. Pana la urma am gasit Unity Special Edition cu 120 lei, la banii astia cred ca merita, chit ca poate mai trebuie sa astept 2-3 patch-uri ca sa fie 100% in regula. Sunt un mare fan al seriei si parca nu mai am rabdare sa-l incerc, cu toate bug-urile lui cu tot

8. #588 SP
    Member clovnusor's Avatar
    nytrousox, eu zic ca merita sa iti iei si Unity si Alien Isolation. Sa stii ca Unity nu e atat de "brain-dead" ca AC-urile anterioare. Stealth-ul e mai bun si o sa trebuiasca sa abordezi anumite misiuni mai mult stealth ca in combat la 3+ inamici devine destul de complicat.

9. #589 SP
    Thanks, in seara asta il iau!

---------- Post added 22-12-2014 at 14:52 ----------

Din cate am mai citit, in foarte multe cazuri s-a imbunatatit foarte mult jocul dupa patch-ul 4, in special in ceea ce priveste framerate-ul. Sunt convins ca inca mai e de lucrat la el, dar in orice caz sunt tare nerabdator sa-l incerc in seara asta

10. #590 SP
    Senior Member nina's Avatar
    util pentru incepatori

apasati butonul start(acela cu 3 linii),apoi progrss tracker.dati in dreapta pana ajungeti la heists si dati in jos.jucati penultimul heist numit ancient history
    de fapt nu jucati,doar stati ca ceilalti 3 sa faca misiunea si voi doar fugiti cand va apare zona cu galben
    faceti perfect heist de fiecare data si luati 65000 F
    din 2 sau 3 hiesturi asa luati usor tot echipamentul legendar

cu amaratele alea de arme si echipament ce le cumparam cu 2000 si 5000 F stateam mult la ultimile 6 secvente

11. #591 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    asa, am asteptat pana acum(desi am jocul day 1) : patch 4 si i-am dat drumul jocului, concluzii :

- habar-n-am de ce nu au scos jocul asta si pe vechea generatie, daca nu punem la socoteala interioarele caselor care sunt okeis..jocul asta arata mai rau decat AC IV la exterior si asta pe vechea generatie, caci pe cea curenta este lux.

- jocul parca nu are nimic in comun cu seria , totul pare plictisitor, ma intreb daca sa mai continui sau nu jocul..desi sunt mare fan al seriei

- nu pot sa cred cat pop-in si cate buguri poate sa aibe, Rogue e mult mai finisat, apar si dispar personaje unul peste altul chiar si in cinematic-uri, cand era faza cu templarii, a aparut un npc peste si in personajul ce-mi povestea durerea..

- controlul personajului , sifilitic si el.

-drow distance ..da vezi departe , dar patratele, nu ceva definit.

- multe npc-uri , uau..ce enervante sunt, zici ca impingi popicele in timp ce alergi..mult mai misto si mai echilibrate vechile npc-uri..

concluzie finala : halal next-gen.

sa nu mai zic ca am terminat Rogue si tot inceputul din Unity este defapt finalul Rogue..iar , boring..

nu ma asteptam la minuni dar..da-o dracului , prea bataie de joc , daca AC 3 a fost nasol (dupa parearea unora, mie mi-a placut mult) , pai asta..

12. #592 SP
    pai credeai ca au scos 4 patch-uri intr-o luna si au inceput sa dea gratis DLC-uri care inainte costau bani degeaba? oricum, ai fost mai norocos decat mine, sau ma rog, mai intelept fiindca ai asteptat. eu l-am jucat din day 1 si am simtit fiecare rahat pe pielea mea... si crede-ma acum e chiar OK fata de ce a fost in primele doua saptamani (basca problemele cu initiates si companion app)

pentru mine (ca detinator de season pass day 1), a mai contrabalansat jocul gratuit oferit (in cazul meu Far Cry 4, care se dovedeste a fi un joc chiar fain), dar altfel as fi regretat mult timp cei 90 de dolari cheltuiti (in conditiile in care am cumparat versiunea digitala, nu vreun collector's edition)

13. #593 SP
    nu stiu ce sa zic Radule, dar ma simt asa de dezamagit, eu chiar "tineam" la seria asta..
    le-am scris si pe site-ul oficial ca au facut un gunoi de joc si si-au batut joc de serie, ma simt de parca mi-am batut un prieten apropiat..asa de dezamagit sunt..

far Cry 4 este lux , ca l-am terminat si p-ala, cred ca-i singurul joc next-gen pe care a putut sa-l scoata Ubi anul asta.

14. #594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cel mai bun joc Ubi din 2014, Child of Light
    Mie mi-a plăcut AC Unity dar ai dreptate prin ceea ce spui tu pe acolo. Din păcate această serie si-a pierdut farmecul

15. #595 SP
    cred ca il iau si eu , ca nu l-am jucat, am auzit doar lucruri bune despre el .

16. #596 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu vreau sa pun mana si pe Valiant Hearts, poate il prind la reducere pt PS4

17. #597 SP
    hai ca mi-a mai revenit inima la loc, nu ajunsesem inca in Paris poate am noroc si m-am grabit ca fata mare la maritat

---------- Post added 23-12-2014 at 00:26 ----------

si la voi tot asa se tureaza ventilatorul cand apuci sa stai mai mult prin meniu ?!

18. #598 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    hai ca mi-a mai revenit inima la loc, nu ajunsesem inca in Paris poate am noroc si m-am grabit ca fata mare la maritat

---------- Post added 23-12-2014 at 00:26 ----------

si la voi tot asa se tureaza ventilatorul cand apuci sa stai mai mult prin meniu ?!
    Da, ventilatorul se tureaza ca naiba cand stai in meniu, dupa vreo ora de joc.

19. #599 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Eu vreau sa pun mana si pe Valiant Hearts, poate il prind la reducere pt PS4
    Valiant Hearts a fost 9$ pe PSN US.
    On: Pentru mine Unity e cel mai dezamagitor din serie. L-am luat day 1 si pot spune doar ca a fost o risipa de bani si timp. In schimb au compensat cu FC4 - poate isi dau seama ca e mai intelept sa scoata un titlu din aceeasi serie la 2 ani, ci nu in fiecare an cum fac cu AC.

20. #600 SP
    aseara am jucat o misiune co-op random cu un coleg(necunoscut) ales random de sistem, n-a fost rau , incepe sa ma prinda saracia

primele misiuni sunt tampite rau ,arata si rau si iti strica toata karma , daca nu avea atatea buguri jocul putea sa fie unul extraordinar

faza cu ventilatourl este si aia enervanta.. adica in joc nu se tureaza dar in meniu cand iti cumperi consumabile se duce in maxim..UBI logic..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 41 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast