Daca este cineva interesat de joc pe ps3 promo copy la un pret decent astept P.M.
L am incercat 30 de minute insa m-am plictisit de un alt AC4![]()
Daca este cineva interesat de joc pe ps3 promo copy la un pret decent astept P.M.
L am incercat 30 de minute insa m-am plictisit de un alt AC4![]()
L-am terminat si eu , destul de bun , 8/10. Mi-a placut endingul cum leaga Rogue cu Unity ( screenshot mai jos , minor spoilers pentru inceputul de la Unity )
eu cred ca sunt pe la jumatatea jocului , mie imi place foarte mult , desi are mecanica de AC4 totusi este altceva si are o multime de lucruri de facut pe toate hartile, iar sistemul de navigatie pt mine pare un "fun" infinit) oi fi fost pirat in alta viata..
din ce am vazut prin studioul Anonimus , cred ca urmatorul AC o sa fie prin Egipt sau ceva cu vikingi
---------- Post added 16-11-2014 at 17:30 ----------
chiar ca apare Margelatu' in joc)
Il joc si eu si is deja undeva pe la jumatatea campaniei. Sunt fan AC dar Rogue nu prea ma atrage.
Vine cu putine chesti noi inovatoare, personaje de care nu te atasezi si ce este mai important este ca ii lipseste foarte tare misterul, misterul ala care in unele dintre partile anterioare te tinea cu controlerul in mana ore in sir doar ca sa mai dezvaluiesti din story.
Nu am acapareaza cu nimic si nici nu mai imi da mare ambitie sa fac side-uri ca sa-mi pot face upgrade la nava etc etc.
Grafic vorbind, precum ziceau si baietii mai sus e ok pt old gen. Sper ca Unity sa fie mai bun desi nu am sa-l cumpar doar dupa inca cateva patch-uri serioase, asta daca vor fi daca nu dumnezo cu ei.
ah si poate sa-mi spuna si mie cineva ce a jucat jocul de unde naiba am din senin
P.S. Nu-i lipsestc bug-urile si glitch-urile
Guys am o problema. S-a blocat PS-ul tocmai cand dadea save si dupa ce am dat restart si am incercat sa intru iar in joc, imi arata Loading Save Data... si asa ramaneVreo idee cum as putea rezolva problema. Daca dau restore la PS3 merge?
Nu mai ai ce sa faci, corrupted save si o iei de la capat. Asta e ghinion curat. Verifica salvarea separat, daca iti apare un ? e pa![]()
Daca ultimul assasins creed jucat este assassins creed 2,in ce ordine ar trebuii sa le joc ca sa nu ma incurc?
Freedom Cry e DLC ca apoi sa-l faca stand alone
Assassin's Creed III: Liberation e stand alone
Deci wow, desi grafic si gameplay este un AC4 reciclat, povestea este de nota 10.
A avut unul dintre cele mai bune fire epice din toata seria sau cel putin la acelasi nivel cu 1 si 2.
Nu numai asta, dar si povestea din viata reala este foarte buna, recomand sa gasiti toate collectibles si sa reparati toate PC-urile din prezent.
da, e interesant. imi place ca cele 3 harti sunt mari cu multe de facut. Prea multe chiar. Am stat sambata vro 5 ore fara sa fac macar o misiune din poveste si am umblat teleleu pe acolo.
este si bine optimizat, nu are patchuri de 7 gb (doar unul de vro' 60)
Ai si rope-ul din Ac 3 care mie mi-a placut la nebunie.
ce nu imi place e ca New York-ul e cpy+paste din AC3
Rogue > Unity , pacat ca multi vor rata Rogue chiar daca se va lansa si pe current gen.
Decat un joc inovator neterminat vai mama lui , mai bine un joc asa "reciclat" cu o poveste buna si cateva lucruri noi interesante.
Inca nu am jucat Unity ca sa ma pronunt 100% dar oricum, Rogue a fost foarte bun din punctul meu de vedere.
Iar scenele de la Polul Nord si cea din Lisabona, I mean WOW, ****ing WOW. Unele dintre cele mai bine realizate gaming moments ale generatiei trecute.
Bookmarks