@ComaLight. Nu am vazut scuze cu prima ocazie cand voi intra vom face un party ... am jucat vreo 3 zile Fifa 15 ...
@ComaLight. Nu am vazut scuze cu prima ocazie cand voi intra vom face un party ... am jucat vreo 3 zile Fifa 15 ...
Am facut primul lvl de Prestigi mi-a luat vrio 20h a fost mai greu pana am gasit un loadout cu care ma impac.
ComaLight, add phaze0r, o sa intru diseara dupa 23:00, n-am mai jucat de 2-3 saptamani si am chef maxim
In alta ordine de idei, am dat un DNA pe Uplink, Bio Lab, footage:
![]()
LE: Acum am vazut ca esti pe Xbone, noi suntem pe PS![]()
M-am jucat astazi si nu am vazut nimic. Am sa verific maine ...chiar m-ai facut curios.
Eu m-am uitat prin DLC-urile de pe store si nimic gratis.Speranta moare ultima, d-aia am si pus articolul.
Acel Dlc consta in 2 arme, M1 este un revolver iar SAC3 este un smg Akimbo....precizez ca am armele acestea in inventar de vrio 3 saptamani de cand am cumparat jocul.
Tocmai ma scos din joc sa-si faca, update....
@RonanN1, vroiam sa te intreb: este vriun DLC care sa aibe harti mai mari?
Nu Ares, chiar stiu sa joc , doar ca nu suport ideea de a avea optiunea de a topaii ca spider man
Si pe mine m-au rupt la online, dar am dat vina pe neindemanarea mea legata de shootere pe PS4, si am renuntat. Inca ma obisnuiesc in Single Player.![]()
Salutari. Joaca cineva acest joc pe PS3 ? sunt interesat de season pass si poate reusesc sa fac share cu unul din voi.
PSN ID - Florin-BBS9
Maine imi ajunge si mie jocul. Season Pass-ul este necesar, sau majoritatea joaca hartile standard? La BF4 cel putin am auzit ca te baga doar cu cei care detin DLC-ul respectiv si astfel ar fi ceva mai putini jucatori. Curios ca pe store-ul de RO nu apar decat DLC-urile, nici urma de Season Pass.
Eu nu am nici un dlc pentru ca vreau sa cumpar BO 3 cand apare si m-am gandit ca nu are rost sa mai investesc in AW, insa din cate am vazut pe net dlc-urile de la AW au harti faine.
Eu l-am terminat si l-am achizitionat de nou, dar nu mi-a cerut niciun season pass sau ceva de genul. In afara de DLC-urile disponibile pe PSN Store, am jucat jocul complet si nu m-a pus sa cumpar harti sau ceva de genul, doar DLC-urile acelea pentru o extra experienta, dar n-am apucat sa le cumpar, mie mi-a placut jocul, e placut, e cam primul pe care-l joc pe consola. Eu il recomand, pe multiplayer ma depaseste, m-au rupt astia, dar e de inteles, e si primul shooter cu care incep sa ma acomodez. Am trecut la Destiny si la fel de incantator e.Spor la joc.
Il aveți vreunul pe ps3 ? Eu joc doar multiplayer si m am plictisit de hărțile standard..vreau season pasul..dar e scump si vreau share..
By OEE in forum Concursuri
Bookmarks