Deci dupa meciul pe care tocmai l am terminat mi am dat seama ca nu conteaza chemestry ul...deloc...unul cu 69 chem imi da 3 din 3... eu din 12 dau tot 3... si ratari cu cerci din 7 metrii pe langa poarta...
Deci dupa meciul pe care tocmai l am terminat mi am dat seama ca nu conteaza chemestry ul...deloc...unul cu 69 chem imi da 3 din 3... eu din 12 dau tot 3... si ratari cu cerci din 7 metrii pe langa poarta...
salut,
ce imbunatatiri mai pot face la echipa asta?
https://www.easports.com/fifa/ultima...zwoUanLxSC:ps3
esti slab tu... eu sincer nu stiu ce s-a intamplat cu mine , pana acum ma chinuiam sa nu retrogradez din liga a 3-a si acum am 4 victorii la rand , 12 puncte , liga a 2-a ... VIN !
Apropo , l-am vandut pe Cerci si l-am luat pe Dos Santos ... MULT ... MULT MAI BUN ca , Cerci !
E mai bun portarul lui totenham decat de gea ? Tocmai l-am luat pe de gea insa nu vad prea mari diferente intre ei ca sa dau 30k in plus .
Palacio 95m/94g
Ramos 55m/58g
Asta cu cei doi atacanti. La echipa din Bundesliga bine sta Mkhitaryan care e CAM și are 36m/28g![]()
pfffff am rupt toata liga a 3-a , imi mai trebuia o victorie sa castig titlu ... si in ultima etapa mi-a dat unu 5-2 ...macar am promovat !
![]()
Ce jucator recomandati pentru pozitia de RM-RW pentru o echipa din campionatul angliei...:Jesus Navas , Willian ,Walcott sau Sterling ?
Bookmarks