mi-au blocat contul cica le-am violat termenele :
Dear Customer,
We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 15 account, to be in violation of our Terms of Service.
a mai patit cineva asta ?? ca nu ii dau de cap
mi-au blocat contul cica le-am violat termenele :
Dear Customer,
We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 15 account, to be in violation of our Terms of Service.
a mai patit cineva asta ?? ca nu ii dau de cap
pai cum asa? esti simplu utilizator de fifa, folosesti webapp normal, faci trading normal...nu cumperi coins? nu vinzi coins? nu au autobidder/autobuyer ...? nu ai injurat oponentii ? ...
exact . absolut nimic ce naibii si imi vine asta dimineata ??? oare pt ca am intrat si pe contul de RO si am incercat sa imi bag userul acolo ?
sau au incercat sa fure contul si sa faca manarii cu el ?
cine sa fure contul? doar data ai incercat sa intri cu user si pass pe diverse site-uri...
deci mi-au blocat contul Origin - fara nici nici un fel de explicatie - violation of terms ! mor de nervi .
poftim ? n-am primit nici un cod pe email .. mor efectiv de nervi .. acum am sunat in UK la customer support .. si mi-au zis ca au dschis un caz si o sa il rezove in 72 de ore
si banul esti pt coins farming .. dar ce coins farming cand eu nu am cumparat nici un jucator de pe Webapp
Futhead News - FIFA 15 and Ultimate Team News
de ieri a inceput
pe fiecare device care intri iti spune sa introduci un cod.cod care ti-l trimite pe email
probabil n-ai bagat acel cod
iti dai seama ca minte, mii de pack-uri auzi
2000 x 7500 = 15.000.000 coins...cu banii astia si-l lua si pe Hagi si Pele ...sau ce voia el
nu se vede numele clubului. pune si tu un screen cu Player Info unde apare "First Owner"cat si la Hazard daca il mai ai
Noi aici asa procedam, daca vrei sa fii in ton cu noi bine, nu ...iar bine dar nu mai posta daca nu dovedesti. pace
Bookmarks