Da eu, nimic interesant din pacate.
Eu ma tot impotmolesc la mal...bat unii foarte buni..iar in finala dau de accesibili..dar cred ca emotiile sau prostia mea ma impiedica sa castig...
Dupa luni de ghinion mai am si eu putin bulan'![]()
In pack-ul de la turneul Online i-am gasit, pacat ca sunt UnTradable, dar nu ma plang![]()
Cum naiba reclami un lagger la EA? Deci era un nenorocit care juca numai in driblinguri in timp ce mie îmi mergea poze. Noroc ca era mega prost și l-am bătut.
L-am tras si eu pe Matts Hummels la ultimul turneu X-Mas, Xabi Alonso, Sneijder. Niciodata nu mi-a dat bani dupa turnee castigate, 3500 de coinsi, mi-a dat tot timpul pachet de X-Mas. Mi-a iesit ceva, cred ca o sa-mi faca o echipa de Bundesliga usor.![]()
Am castigat New Year's Open pe single player in UT si in afara faptului ca la ultimul meci nu primit coins, nici pack-ul jumbo premium gold nu l-am vazut. La voi?
la primul meci mi-a dat bani la turneu - la urmatoarele doua nu mi a dat ..
acum am verificat .. a cazut PSN -ul . e mai bine sa nu mai joci nimic pana nu revine ca ai ramas agatat si nu iti mai da coins sau premii - nimic .
bine ca mi-ai zis ca m-am oprit inainte de finala ca poate isi revine si imi da jumbo![]()
Am patit la fel tocmai la turneul XMas. M-am delogat si logat inapoi si apoi primeam banii si premiile.
---------- Post added 30-12-2014 at 01:46 ----------
Nu se mai pot salva pe D-Pad. Insa daca le editezi o data, raman valabile pentru toata sesiunea pana iesi din joc.
Am jucat 5-6 Futmas Cup offline si nu am primit nimic bun. Acum urmează să îmi iau bătăi cu nemiluita online pt ca m-am obișnuit cu AI. Sunt super tentate aceste pachețele dar nu cred că in turneele offline pica ceva bun.
Eu am bagat cateva offline pt futmas..dar m-am lecuit..pe langa faptul ca nu intra nimic bun...era si mega plictisitor...
---------- Post added 30-12-2014 at 16:22 ----------
Am castigat la a 2-a incercare turneul online..3 jucatori..si toti 3 portari..macar de era un neuer..dar a fost Akinfeev cel mai bun..![]()
eu am prins un pachet ft bun si doua proaste la new years futmas
in pachetul bun era portar Bravo si un bonus de 4000 de credite de exemplude ar fi toate asa .. in primul a fost henry si inca o petarda .. in al doilea mai ok Pereira RB de la Valencia .. si multe contracte .. cat sa nu mai cumpar 2 luni contracte
pt mine care vreau sa imi fac echipa cat mai buna de Spania din Untrandable e bine oarecum ..
ca m-a speriat Cristi cu TOTY si mi-au vandut toata echipa aproape si stau cu banutii la cutie![]()
Eu nu sper la niciuj toty..l ce noroc am avut pana acum la pack-uri.. Cel mai mare rating a fost 84..Pirlo si Xabi Alonso..cum pot spera la ceva mai bun...?
eu am impresia ca 84 a fost maxim .. mi-a cazut Khedira , Arda Turan , De Rossi , Bravo, Handanovici .
si foarte multe dubluri . prea dubios cu dublurile .. la turneele astea am impresia ca nu dau drumul sa iti cada orice jucator .. doar la anumiti le dau drumul sa iti pice ..
un pachet din 4-5 e bun .. cam asa
Depinde...si eu am crezut la fel..doar ca am vazut la unii si jucatori gen Hazard sau Casillas
Duplicate de untradeable cat cuprinde. Am impresia ca se repeta la nesfârșit niște jucători de 2 bani.
Sa-mi explice si mie cineva care e faza cu TOTY,e primul fifa cand joc UT.
Si faza cu crash marketul care se anunta in ianuarie,e sigura?.Adica este indicat sa imi vand acum toti jucatorii ca sa imi iau atunci aceeasi jucatori la un pret mai mic si cu ce ramane sa iau un jucator sau doi gen Aguero Hazzard etc.?
Multumesc!
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks