ai tras ceva packuri acolo .....
preturile la coins au scazut foarte tare..de aici si preturile actuale de pe piata..
---------- Post added 22-01-2015 at 15:02 ----------
gvingi..de ce nu joci cu Auba RF? ...sau l-ai incercat?,,,pt mine e masina de goluri, ii da la fund lui Ramos
---------- Post added 22-01-2015 at 15:03 ----------
si cu Aguero e ciudat...CAM in locul lui Ozil cred ca ar fi mai ok..dar tu stii mai bine, cu siguranta![]()
In ce hal au crescut preturile .
Bale cumparat cu 572k iar acum a ajuns la 930k
Griezman cumparat cu 330k , azi 540k
Ramos cumpărat cu 180k , azi 275k s.a.m.d
Ce se intampla cu piata ?
coins-urile au scazut ca pretasta e singura cauza, iti garantez...si evident au scazut pt ca nu mai e TOTY in pachete
multi oameni tocau banii la pachete . si ei dispareau de pe piata . siteurile i-au invatat cum sa faca sa nu ii mai toace - ii strang toti .
plus ca numarul de jucatori de fifa 15 fatza de 14 a crescut . si se baga si mai mult coins in joc .
preturile au urcat doar pe 5% din jucatori - la aia rari pe care ii vor toti - asta fatza de inceputul jocului . la restul de 95% preturile au scazut si de 10 ori .
vor mai scadea cand o sa fie upgradeurile la jucatori cred , intr-o luna . ca de exemplu daca ii baga PACE lu Falcao mai mult - o sa creasca pretul lui Falcao si o sa ii scada lui aguero . e doar un exemplu .
oamenii nu mai toaca bani la pachete pt ca in afara de TOTW , nu se poate castiga cam nimic altceva la pachete .. iar pachetele maxime sunt alea de 7500 ..
singura solutie e ca EA sa dea drumul la multi jucatori scumpi .. sa faca infuzie mare de aguero si neymar pana pica pretul lor de tot
sunt multi deja...nu asta e solutia..gandeste-te cat utilizatori sunt pe ps, pe xbox si pc...milioane....gandeste-te ce ar mai insemna piata UT...nu ar mai avea farmec...
am lista de transferuri plina si am cumparat un jucator care e duplicat , si nu ma lasa decat sa il vand la quick sell . jucatorul e 20.000 si la quicksell e 600) .
a mai patit cineva asa ?
e vreo solutie sa il pun pe lista de transferuri dupa ce se vinde ceva de acolo ?
Da , dai quit din joc iar jucatorul o sa ramana la unassigned cand intri pe webapp . Astepata sa se vândă din ce ai in trasfer list si baga l la vanzare .
problema e ca am inchis jocul din consola , dar nu ma lasa sa intru pe webapp ca sa scot ce a expirat din transfer list .
zice ca sunt logat in alta parte !
gata am rezolvat .. a expirat ceva ce nu s-a vandut si am putut sa dau la aia quick sell si l-am listat![]()
ms frumos de ajutor cristi si alexg
Am facut o mica compilatie cu unele din golurile date de mine.
Care ziceti ca e cel mai frumos ?![]()
eu la 2 sau 3 nu mai tin minte am pierdut vreo 30.000 cu ele si mi-au umplut lista de transferuri . numai panarame
Am 290k dar parca nu imi vine sa ii sparg pe pachete mai ales ca nu mi-a picat niciodata nimic.Strang pentru Aguero.L-am sacrificat pe di maria. Il cumparasem cu 135k si l-am vandut cu 250k, dar vad ca Aguero creste pe zi ce trece.Ieri dimineata era 330k , acum e 410k
ragnarlodbrok23 , cele mai reusite mi se par cel din lovitura libera cu Real Madrid si golul lui Suarez . Joci cam mult pe centrari , incearca si cu driblinguri
daca descopeream site-ul asta FUTBIN - *** 15 Prices | Home ceva mai devreme eram istet...si probabil aveam mai multi coins
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks