Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 218 of 386 FirstFirst ... 118 168 208 216 217 218 219 220 228 268 318 ... LastLast
Results 4,341 to 4,360 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #4341 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cam tarziu l-ai descoperit ... a mai fost postat pe forum , chiar si de mine, inainte de toty.

aseara am dat de unul cu echipa toty .. s-a terminat 1-1. A fost un meci de 2 bani, super lag.
    Attached Images Attached Images 10862574_401150283386244_7911535753877828453_o.jpg

2. #4342 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    pana mea ce echipa... preturile acum au crescut ingrozitor de mult...nici nu stiu daca mai cresc sau e un boom, dupa care isi vor reveni...

3. #4343 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    poti sa te inspiri si de pe site-ul asta: Ultimate Team Trading - *** 15 Player Prices

4. #4344 SP
    aici e preluat tot de pe cel postat de mine

5. #4345 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    o sursa foarte buna este si f.u.t.WIZZ iti da informatii cu privirea la Lowest BIN on Fresh Players

6. #4346 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Xbox și Ps

7. #4347 SP
    inca unul...cum frate?!

8. #4348 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am facut ceva profit ,i-am cumparat pe toure ,hazard si angel cam cu 600k cand a fost toty si ii vandui azi cu 1,2kk ,acum astept sa scada iar preturile

9. #4349 SP
    mai scad cand apar TOTS-urile adica mai - iunie

10. #4350 SP
    Junior Member Kreetor's Avatar
    Salutare tuturor!
    Nu stiu daca am voie sa postez asa ceva aici, dar oricum regulile sunt facute pentru a fi incalcate.
    Dau la schimb cont de Guild Wars 2 (pc) pe fifa coins (ps4) daca e cineva interesat.

11. #4351 SP
    Member jnku's Avatar
    E bine ca aici pe forum poate cineva sa scrie tot felul de dejectii anti-semite, nu sare niciun admin, dar daca zici ca ti-a picat un jucator, sar toti ca unde e poza

12. #4352 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    E bine ca aici pe forum poate cineva sa scrie tot felul de dejectii anti-semite, nu sare niciun admin
    A primit infractiune pt. asta. Daca insa vezi ceva care nu respecta regulile sau pe ceilalti, de ce nu folosesti butonul de Report Post? Fa asta si un moderator se va ocupa pe cate de repede posibil. Merci!

13. #4353 SP
    Tocmai am avut cea mai clara dovada de scripting...conduc cu 1-0 si gata..jocul o ia razna. Multi o sa spuneti ca asa cred eu si ca lucrurile nu sunt chiar asa... Insa de la 1-0 pt mine...orice pasa se ducea la adversar...pasam in centru, jucatorul o dadea in lateral...jucator de 1.70m il da pe jos pe Santana...scap pe CA cu doi jucatori..jucatorul fara minge alerga intr-una la cca 2 m in spatele ultimului fundas advers, pana a iesit afara din teren ...meci de mentinere in div 1... Asa ca am facut un rage quit si am trantit gamepad si i-am urat jocului sa se duca drq si cel care a programat jocul astfel incat sa faca asa ceva..sa aiba cosmaruri toata viata lui cu toti care injura mizeria asta de scripting...

14. #4354 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Sunt de acord cu tine , am mai spus-o si eu dar degeaba .

Apropo , ce profit ati reusit sa faceti de market crash ?

15. #4355 SP
    Junior Member juventistu's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    Tocmai am avut cea mai clara dovada de scripting...conduc cu 1-0 si gata..jocul o ia razna. Multi o sa spuneti ca asa cred eu si ca lucrurile nu sunt chiar asa... Insa de la 1-0 pt mine...orice pasa se ducea la adversar...pasam in centru, jucatorul o dadea in lateral...jucator de 1.70m il da pe jos pe Santana...scap pe CA cu doi jucatori..jucatorul fara minge alerga intr-una la cca 2 m in spatele ultimului fundas advers, pana a iesit afara din teren ...meci de mentinere in div 1... Asa ca am facut un rage quit si am trantit gamepad si i-am urat jocului sa se duca drq si cel care a programat jocul astfel incat sa faca asa ceva..sa aiba cosmaruri toata viata lui cu toti care injura mizeria asta de scripting...
    Total de acord

16. #4356 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    Mai ia o pauza, mai baga si cd.ul de fifa 14 sa te mai relaxezi ...si eu cand tranteam gamepadurile de pamant treceam la joaca cu un fifa mai vechi ...12, 13 .

17. #4357 SP
    Pai trebuie sa invat cand trebuie sa joc si cand nu...si tot zic ca e doar un joc..ca nu merita..am 30de ani..dar ii am degeaba...

---------- Post added 24-01-2015 at 00:02 ----------

cristi..la mine proftul e de 2,8 mil..dar din tranzactii , fara neuer si kroos vanduti, cam 700k

18. #4358 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    eu nu mi-am vandut inca echipa . crezi ca ar fi cazul ? sau ajunge Aguero sau Neymar pe la 1 milion ceva ?

19. #4359 SP
    Member jnku's Avatar
    Pai de ce sa vinzi Aguero si Neymar? ce ti-ai lua in schimb?

20. #4360 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    corect si asta .. daca ar fi sa aleg niste jucatori in afara de messi ronaldo in fifa 15 , fara cei OP gen Musa , as zice ca Neymar Aguero Hazard ar fi cam cei mai buni ..
    sunt subevaluati mult in special fatza de cei IF . adica un James IF e mai scump ca neymar .. chiar dublu ,, si ca jucator IF RW sau RM ce o fi .. e slab slab fatza de Neymar .. dar costa dublu .

eu ma refeream doar ca pot sa ii vand strict pe baze comerciale - si sa ii cumpar mai ieftin intr-un moment viitor ei fiind la cel mai mare pret de la lansarea jocului fifa 15 .. sau sa stau sa ajung 1 milion bucata oare ajung in ritmul asta ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.