e prima oara cand fac stream la fifa,deci nu stiu cum va afecta in timpul jocului
imi mai trebuie 1 punct in 2 meciuri sa iau titlul
dar am ajuns la 47 de goluri in 8 meciuri de la 5 meciuri cu 34 de goluri
fac stream cat iau titlul
Twitch
e div1 cat de des ajungi sa dai 47 de goluri,sper sa ating 50 de goluri marcate
am castigat cu 7-1 si am luat titlul in 9 meciuri inscriind 54 de goluri si am primit in jur de 13-14 goluri.o medie de 6 goluri pe meci in acest sezon![]()
![]()
![]()
![]()
2, ca tot e la moda!nimic deosebit, un Xabi Alonso 85 cmd si Higuain 84 ST..si inca ceva'uri oricum slabuti d'astia discard la majoritate
Voiam sa deschid si eu, dar m ati descurajatRaman la alea de 7.5. Deschid zilnic minim 2- 3 pachete de la toty si nu mi a picat nimic...
Saptamana asta am deschis de minim 1.5kkk. Ghinionist sunt![]()
parerea mea e sa iti faci o echipa sau 2 care iti plac mult si dupa pt jucatorii care iti plac dar sunt mult prea scumpi sa ajungi - trage pachete
sa nu intrii in echipa aia sau echipele alea pt pacheteiar dupa - trage cate pachete vrei - zi de zi ce faci baga in pachete linistit
![]()
eu cred ca miercuri imi termin 2 echipe ft frumoase care mie imi plac - o sa le dau share si aici, si de miercuri daca reusesc sa le termin , trag pachete , ca nu mai am cum sa ajung la jucatori asa buni fara pachetele
![]()
uite una din ele care am terminato![]()
http://www.easports.com/fifa/ultimat...zgsbFnLOeg:ps3
a doua sper sa am bani sa o termin miercuri![]()
Are dreptate cgx asa fac si eu mai am putin de modificat la echipe si dupa aia am sa trag numai pachete pana apare fifa 16![]()
poti sa il pui pe ramires in locul lui fernandinhosunt mai rapizi ca toure
desi in realitate imi place ft mult toure
puteam sa fac cu yaya toure si kompany plus filipe de exempludar joc doar cu jucatorii care imi plac : tehnica in regim de viteza , de aia ii prefer pe astia in detrimentul celorlalti
tu ce echipa ai cristi ?
Asa fac si eu. Nu ma intereseaza decat Bundesliga. Ii mai vreau pe benatia if, muller sif si gotze if pe langa ce am. Si tot ce fac de acum ii bag in pachete. Niciodata nu mi am vandut si nu o sa mi vand jucatori pt pachete.
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks