Uite cam asa se face:e un video mai vechi dar cred ca se intelege chiar daca este bug-ul ala cu incaratul, ideea e sa cumperi jucatorul si dupa sa il pui la 400k sau 399k cum erau cei 2 Hummels ![]()
Uite cam asa se face:e un video mai vechi dar cred ca se intelege chiar daca este bug-ul ala cu incaratul, ideea e sa cumperi jucatorul si dupa sa il pui la 400k sau 399k cum erau cei 2 Hummels ![]()
ai peste 800? da-mi si mie cateva![]()
app nu poti face cadou jucatori sau coins?
am stat in seara asta 3 ore si am prins pedro cu 900,nasri 900,si inca cativa tot sub 1000 dar pe pedro si nasri ii opresc in echipa)
si am mai prins cred 10-15 gold cards pt contracte cu 400 dar am prins si cu 250.
ai vazut ca merge?? spor la treaba!
PS: nu se mai pot da cadouri, coins, bla bla...ne-au taiat baietii macaroana
da.mersi de sfat.
in incercat mai devreme dar nu putea sa se conecteze...
am incercat si cu aplicatia pe tel dar nu mergea sa fac nimic...scrie ca e in mentenanta cand vreau sa caut sau sa relistez ceva.
nu merge aplicatia de mobil sau webappp..doar daca vrei sa tragi packs sau sa-ti faci echipe. nu merge buy sau sell..
doar de pe ce consola poti face treaba
Daca tot se trage linie in curand la FIFA15 poate ar fi interesant sa vedem niste impresii din partea celor buni in jocul asta, mai ales in UT. Chestii de genul: cine a reusit sa castige divizia 1, cum, ce echipe au folosit.
Personal n-am reusit sa urc mai sus de divizia 5 in UT si maine-poimaine sa face anul de cand joc...![]()
^ divizia 5 online sau single player?
Am ajuns si eu la turnee de PRO(single player) si dupa o luna de joc (jucat mai rar) am ajuns sa ii bat la nivel pro dar la world class ma rup.
PS: am batut TOW de sapt asta cu 3-1 la pro.
Divizia 5 la online season, asta joc in general. Si la single player tot prin 5 am ajuns dar online mi se pare mai fain, de asta aprofundez in directia aia...
Dar probabil nu fac ceva bine daca nu progresez. Sau am ajuns la limita de incompetenta si asta e...![]()
Eu am reușit sa ajung in div.1 online de cateva ori dar e foarte greu sa reziști acolo . Am câștigat div. 10,9,8,7,6 câte o data iar div. 5,4,3 de 3-4 ori . In div.2 am reușit de 2 ori sa o câștig. Vorbesc de cupe câștigate in divizii.
In offline am reușit sa ajung pana in div. 1 si chiar sa castig meciuri la Legendary dar doar cu 1-0, 2-1 . La online div.1 n-am reușit nici in Fifa14 sa o câștig.
La ultimate team ideea e sa iti faci o echipa care sa se potriveasca stilului tau de joc.Adversarii sunt foarte slabi, majoritatea joaca cu un pressing foarte agresiv, care nu le aduce nimic bun.Cam asta am reusit eu.
PS: Cele 3 infrangeri aun venit in urma unor meciuri pe care le am castigat.La final ma scotea din ultimate team si pierdeam meciul.
Aoleo...
14 sezoane, 14 cupe luate
100 meciuri castigate, 3 pierdute si alea din cauza sistemului...
Mai perfect de atata nu se poate.
Bravo domnule, jos palaria!
Eu am ajuns pana in div 2 pana la 12 pct acolo m-am inecat ...am castigat toate div de la 10 la 3 si la fifa 14 la fel am facut...joc numai online
Eu am ajuns de mai multe ori în divizia 1 dar acolo e foarte greu sa rezisti, cel puțin pentru mine![]()
Pe forum aveți idee când apar băieții cu FIFA 16? Nu prea as vrea sa dau 300 lei cat e la ALTEX.
Aveti idee de ce toate meciurile din UT le joc in deplasare? E doar un bug marca EA sau... ?
Cred ca n-am mai primit nici un meci acasa in ultimele 30-40 meciuri.
Bookmarks